45-års jubilæum i Davidsens Tømmerhandel: Nu har Bjarne fået Den Kongelige Belønningsmedalje

Efter 45-års ansættelse i typehus-afdelingen hos Davidsens Tømmerhandel i Vojens gik Bjarne Frank på pension i sommer. Nu har han modtaget Den Kongelige Belønningsmedalje.

I 1978 havde en ikonisk tv-serie om livet i Korsbæk fik premiere, og Bjarne Frank indledte en lang karriere hos Davidsens Tømmerhandel i Vojens.

Gennem de seneste 45 år har han været en del af trælastens typehus-afdeling indtil han i sommer gik på pension. Nu har han modtaget Den Kongelige Belønningsmedalje.

– Bjarne Frank har været en del af Davidsens Tømmerhandel i længere tid end de fleste, og han besidder en utrolig viden og har nogle særlige relationer med vores kunder i typehus-afdelingen, som vi alle har haft stor glæde af. Den Kongelige Belønningsmedalje er et symbol på Bjarnes egenskaber som trofasthed og arbejdsomhed, og så er det en måde at vise vores taknemmelighed for en højt skattet medarbejder, siger lokal trælastdirektør i Davidsens Tømmerhandel, Patrick K.S. Andersen.

Da Bjarne Frank startede i Davidsen, var computerens udbredelse tæt på ikke eksisterende. Alle noter blev foretaget i hånden og omhyggeligt arkiveret i ringbind på kontoret. Senere fik afdelingen en enkelt computer til deling med bogholderiet, for at gøre nogle af arbejdsopgaverne nemmere.

– Det var nærmest en revolution, da vi gik fra én computer i afdelingen til at have hver sin computer. Jeg har aldrig været bange for ny teknologi, og det har gjort en masse ting nemmere i arbejdet. Dog fik jeg aldrig den helt store opsætning med to computerskærme ved skrivebordet, for mens nogle bliver mere effektive, så ville jeg blive mindre effektiv, hvis jeg skulle forhold mig til to skærme ad gangen, siger den nu tidligere ansatte i Davidsens Tømmerhandel, Bjarne Frank.

– Jeg er utrolig stolt over, at Davidsen har valgt at belønne min karriere med Den Kongelige Belønningsmedalje, og selvom 45 år er lang tid, så har det været en fornøjelse at gå på arbejde hver dag.

To computerskærme eller ej, så er der kun gode ord med på vejen fra kollegaerne i Davidsen og fra Patrick K.S. Andersen som håber, at han får lov til at fejre flere store jubilæer i fremtiden.

– Det er noget helt særligt, når vi siger farvel til en kollega gennem fire årtier, og selvom det ikke er hverdagskost, så er det heller ikke uvant for os at fejre de helt store jubilæer, for vi gør meget ud af at fastholde vores medarbejdere. Jeg kan med sikkerhed tale på alles vegne, når jeg siger, at Bjarne har været værdsat af kollegaer såvel som samarbejdspartnere, og vi håber, at han nyder sit velfortjente otium, afslutter Patrick K.S. Andersen.

Privat er Bjarne Frank bosat i Skrydstrup med sin kone.