Afry tager bid af rammeaftale med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Udover Afry har Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse udpeget Niras, WSP og Norconsult til at kunne byde på udbud inden for rammeaftalen.

Afry tager del i en stor rammeaftale om totalrådgivning for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Aftalen har en anslået værdi på 700 millioner kroner og med et loft på 1,05 milliarder kroner.

Det skriver ingeniørkoncernenen i en pressemeddelelse.

Aftalen løber frem mod 2028 og omfatter totalrådgivning inden for bygge-, anlægs- og vedligeholdelsesprojekter af Forsvarets fysiske faciliteter i Danmark.

Aftalen indebærer, at Afry er prækvalificeret til at kunne byde ind på udbud inden for rammeaftalen.

– Danmark står overfor en national samfundsudfordring med at modernisere kaserner og andre af Forsvarets faciliteter, så de matcher både personale, brugsbehov og maskinel. Vi er stolte af at være med til at løfte den udfordring, og vi glæder os til at give faciliteterne det løft, der er politisk besluttet, og som bidrager til et stærkere dansk forsvar, siger Anders Bergstrøm, der er afdelingsdirektør for Design i Afrys danske forretningsenhed Buildings.

Anders Bergstrøm og hans knap 400 bygningsfaglige kolleger på tværs af landet står klar til at trække i arbejdstøjet for FES og rådgive om alle relevante ingeniør- og arkitektydelser.

– Udover vores egne faglige kompetencer har vi allieret os med kompetente samarbejdspartnere, der har god erfaring med rådgivning til Forsvaret, og som vi kan trække teknisk bistand fra. Det er arkitekter fra Gottlieb Paludan Architects, Rørbæk og Møller Arkitekter og P+P arkitekter samt ingeniørvirksomheden Viggo Madsen og rådgivere fra A1 Consult, der har speciale i “marine engineering”. Alt i alt et stærkt hold, som vi ser frem til at bringe i spil til rammeaftalens udbud over de kommende år, siger Anders Bergstrøm.

Forsvarets Ejendomsstyrelse har tildelt rammeaftalen udfra kriteriet ”bedste forhold mellem pris og kvalitet”.

Udover Afry har styrelsen udpeget Niras, WSP og Norconsult til at kunne byde på udbud inden for rammeaftalen, skriver Building-Supply.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse administrerer over 500 lokationer og forvalter 32.000 hektra fordelt over hele landet. Styrelsens hovedopgave er at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for de militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet.

Tilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling