Fra venstre: Bestyrelsesformand Christian Listov-Saabye og administrerende direktør Alex Fraenkel, Artelia Danmark. Foto: PR.
Fra venstre: Bestyrelsesformand Christian Listov-Saabye og administrerende direktør Alex Fraenkel, Artelia Danmark. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Alex Fraenkel bliver ny administrerende direktør for Artelia Danmark. Det skriver ingeniørrådgiveren i en pressemeddelelse.

Alex Fraenkel kommer fra en stilling som direktør for Artelia Byggeri København.

– Artelia Danmark har i mange år været kompetent ledet af Christian Listov-Saabye. Jeg vil derfor gerne takke ham for den store indsats, han har ydet, hvor igennem han har sikret en sund og kraftig udvikling af Artelia Danmark, udtaler koncerndirektør for Artelia Grou, Benoit Clocheret.

– Det er Alex Fraenkel, der som CEO nu skal sikre den videre udvikling af virksomheden til gavn for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere og de mange ledende medarbejdere, der ejer aktier i Artelia Global, som er 100 procent ejet af medarbejderne i selskabet.

Christian Listov-Saabye kom som ung nyuddannet civilingeniør til Artelia Danmark, som dengang hed Moe, for 40 år siden. I 2002 overtog han rollen som administrerende direktør.

Dengang var der 125 ansatte, og virksomheden er i dag en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på kontorer over hele landet. Moe trådte ind i Artelia Group i 2019 og har for et par måneder siden også skiftet navn fra Moe til Artelia.

Christian Listov-Saabye fortsætter som leder af Artelia Business Unit Nordics og i Artelias Global Executive Committee, hvor han nu skal bruge sine kræfter på yderligere udvikling.

BU Nordics består foreløbigt af Olav Olsen AS i Norge og af Artelia i Danmark. Christian Listov-Saabye indtræder som ny formand for bestyrelsen i Artelia i Danmark.