Atra Arkitekter udvider bestyrelsen med retoriker

Retoriker med ekspertise i kommunikation og ledelse træder ind i bestyrelsen for arkitektvirksomheden med base i Holstebro.

Atra Arkitekter med base i Holstebro og en afdeling i Aalborg udvider bestyrelsen med Katrine Clement.

Hun er uddannet cand.mag. og Ph.D. i retorik fra Københavns Universitet og bringer desuden erfaring fra både den finansielle sektor og som rådgiver i kommunikation og ledelse.

Det oplyser arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

– Vi valgte at lave en åben søgning efter et nyt bestyrelsesmedlem og har været igennem en grundig proces hvor vi har talt med mange stærke kandidater. Derfor er vi også glade for, at vi nu kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med Katrine Clement om at indtræde i selskabets bestyrelse, udtaler administrerende direktør og medindehaver af Atra Arkitekter, Sigurd Jakobsen.

Katrine Clement ser også frem til samarbejdet, hvor hun skal bidrage med at styrke arkitektvirksomhedens strategiske kommunikation.

– Atra Arkitekter insisterer på dialog og bygbar arkitektur og flytter helt bevidst fokus hen på de mennesker som skal leve i byggeriet, og den funktion som arkitekturen skal levere til og for dem. Det er meningsfuldt og vigtigt arbejde, og jeg er utrolig glad for at få muligheden for at bidrage positivt til Atras fortsatte udvikling ved at styrke den gode, strategiske kommunikation, udtaler hun.

Bestyrelsen for Atra Arkitekter består af bestyrelsesformand Michael Kjær Salmansen samt Katrine Clement, Sigurd Jakobsen, Mark Lynn le Fevre, Morten Hilligsøe og Benny Susgaard.

Virksomheden i Holstebro offentliggjorde for et par dag siden årsrapporten for 2023. Her havde tegnestuen en omsætning på knap 21 millioner kroner mod lidt under 24 millioner kroner året før.

Resultatet før skat lød i 2023 på 2,5 millioner kroner mod 400.000 kroner i 2022, og efter skat landede resultatet i 2023 på 2 millioner kroner mod 300.000 kroner året før.