AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Et nyt år varsler forandring og fornyelse. Og det gælder også for AUBOs populære Sense køkkendesign. Den oprindelige Sense serie, blev nemlig taget så godt imod, at den vestjyske køkkenproducent nu har valgt at udvide sortimentet. Den nye køkkenserie, som lanceres den 1. januar 2020, får navnet Sense Festival og består af fem matte overflader, som kan kombineres med otte kantdesigns, oplyser AUBO i en pressemeddelelse.

– Sense er en overflade, som stadig er ret unik på det danske marked, hvor den supermatte overflade faktisk føles silkeblød at røre ved. Den oprindelige Sense Sort blev taget rigtig godt imod af kunderne og salget af Sense-serien har virkelig overrasket os positivt. Derfor virker det også helt naturligt for os at udvide Sense-sortimentet, så vi kan tilbyde designet til endnu flere kunder, i netop den farve de ønsker. Især har vi høje forventninger til de meget populære hvide og grå nuancer, men også den mere specielle Sense Rød, rammer ind i tidens trend, udtaler produktudvikler hos AUBO, Bjarne Lihn, i meddelelsen.

Selvom et hvidt køkken stadig er det mest populære valg, ser Bjarne Lihn også en tydelig tendens på markedet, der bevæger sig mod et mere vovet og farverigt udtryk.

– Den røde farve er et meget velovervejet valg, vi har gjort os til den udvidede serie, fordi vi ser, at det er en af de trends, der bevæger sig rigtig stærkt i køkkenbranchen lige nu. Folk er mere villige til at sætte farver på og give deres køkken ekstra personlighed. Når det er sagt, så er det med en stor margin stadig hvid, der sælger mest. Men vi vil jo gerne kunne tilbyde kunderne et stort udvalg, vise dem alle de muligheder de har og forhåbentlig inspirere dem – også selvom de fleste i sidste ende vælger sikkert, udtaler han.

AUBO oplyser videre, at forventningerne til Sense Festival er høje.

Om Sense Festival

• Sense Festival fås i fem farver: Sort, Onyx, Arktis, Rød og Hvid
• Foruden disse fem farver til kantdesignet kan Sense Festival desuden fås med yderligere 3 andre komplementære kantfarver: Yellowstone Eg, Gladstone Eg og Melinga Sort.
• Sense Festival er, ligesom størstedelen af AUBOs køkkener, BREEAM-dokumenteret.

BREEAM er verdens ældste og Europas mest udbredte miljømærkningsordning indenfor indeklima og bæredygtighed.