Biograf ved Fisketorvet har fået en overhaling

CinemaxX ved Fisketorvet skifter navn til Vue. Som en del af navneskiftet har biografen de seneste måneder gennemgået en større renovering.

CinemaxX ved Fisketorvet har været under ombygning som et led i deres navneskifte fra CinemaxX til Vue. I dag skifter biografen officielt navn på hjemmesiden.

Udover et nyt navn byder udviklingen også på en opdatering af biografens interiør. Blandt andet er foyeren lavet om til et loungeområde, hvor man kan få en drink fra baren før eller efter filmen.

Det skriver biografen i en pressemeddelelse.

– Indtil nu har indgangsområdet mest fungeret som en måde at komme fra A til B på. Det har vi lavet om på. Nu bliver vores gæster budt velkommen af et hyggeligt loungeområde, fortæller territory general manager hos Vue Danmark, Mariam El Bacha.

Hun fortæller derudover, at det nye loungeområde er indrettet udelukkende med danske designmøbler i et samarbejde med Holmris B8.

Det er ikke kun foyeren, der har fået en opfriskning. Også alle sale i biografen har fået en overhaling med forbedret lyd, nye lærreder samt de såkaldte reclinersæder, hvor man kan læne sig tilbage og slå fødderne op.

Også biografens IMAX-sal har fået en overhaling med et forbedret lydsystem. 

CinemaxX har siden 2012 været en del af den internationale biografkæde Vue og ændrer nu også navn i Danmark som en del af Vues internationale udrulning af brandet.

Først blev biografen i Odense lavet om i 2022, mens biografen i Aarhus står for skud, efter renoveringen i København er færdig. Vue har også biografer i England, Tyskland, Irland, Italien, Polen og Holland.

– Som en del af Vue-kæden træder vi ind i en international familie af luksus-biografer. Fremover vil danskerne kunne genkende Vue-navnet i lande verden over, ligesom turister vil kunne genkende navnet i Danmark, udtaler Mariam El Bacha.

Om Vue

Vue er den største biografoperatør i Storbritannien og Italien og den største privatejede biografoperatør i Europa, der dækker otte lande med 224 biografer og 1.962 lærreder.

Siden stiftelsen i maj 2003 er Vue International vokset organisk og gennem strategiske opkøb.

Kilde: Vue.