BoConcept styrker koncernledelsen med nye profiler

BoConcept reorganiserede den 1. april 2024 koncernledelsen. Samtidig er profil med fortid hos blandt andet Pandora og Starbucks kommet til.

Britiske Kate Walsh er ansat som Chief Retail Officer hos BoConcept. Hun skal dermed stå i spidsen for den globale retailforretning på tværs af 67 lande og seks kontinenter.

Det skriver møbel- og interiørkæden i en pressemeddelelse.

– Jeg er overbevist om, at Kate vil være et fremragende match for BoConcept og hele vores globale forretning. Hendes mindset og stærke kompetencer ikke mindst inden for franchising og retail kan hjælpe os med at navigere succesfuldt ind i fremtiden, udtaler Chief Executive Officer, Mikael Kruse Jensen.

Kate Walsh kommer senest fra en stilling som Senior Vice President Omnichannel Retail hos Pandora. Tidligere har hun varetaget stillinger som Managing Director for UK & Ireland og Managing Director for Nordeuropa i samme virksomhed.

Forud for sin karriere hos Pandora har Kate Walsh erfaring fra blandt andet Starbucks og Marston’s, hvor hun varetog en nøglerolle inden for henholdsvis franchiseforretning og retail management.

CFO Klaus Skov Mortensen, BoConcept. Foto: PR.
CFO Klaus Skov Mortensen, BoConcept. Foto: PR.

– Jeg glæder mig til at arbejde i en virksomhed, der er så global og samtidig dybt forankret i danske designtraditioner. Som brite, der tidligere har boet og arbejdet i Danmark, føler jeg mig dybt forbundet med den skandinaviske livsstil og arbejdspladskultur, udtaler Kate Walsh.

BoConcept tilfører endnu en profil til topledelsen med ansættelsen af den nye Chief Finance Officer, Klaus Skov Mortensen, som får det globale ansvar for økonomi, jura og IT.

Læs også: Møbelkæde får ny direktør

Han kommer fra stillingen som Chief Finance Officer i HMF Group og har mange års international erfaring med økonomi, strategi, investering og forretningsudvikling. Inden da arbejdede Klaus Skov Mortensen i en længere årrække for den danske kapitalfond Axcel.

– Med ham ombord står vi bedst muligt rustet til at skabe et endnu mere velkonsolideret og stærkt økonomisk fundament, udtaler Mikael Kruse Jensen.

Jon Skålerud, Chief Human Resources Officer, BoConcept. Foto: PR.
Jon Skålerud, Chief Human Resources Officer, BoConcept. Foto: PR.

Samtidig med ansættelserne af Kate Walsh og Klaus Skov Mortensen foretager BoConcept ændringer i ledelsesstrukturen og udnævner den nuværende Global HR Director, Jon Skålerud, til Chief Human Resources Officer og inkluderer ham samtidig i den øverste ledelse.

– I løbet af sine to år som Global HR Director hos BoConcept har Jon sammen med sit team positioneret HR, hvor det skal være – som en proaktiv funktion med stor indflydelse på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau, udtaler Mikael Kruse Jensen.

Forud for karrieren hos BoConcept har Jon Skålerud HR- og ledelseserfaring fra blandt andet Lagkagehuset/Ole & Steen og Salling Group.

– Med den nye ledelsesorganisation styrker vi vores fokus på kunder og medarbejdere i alt, hvad vi gør. Vi står på et solidt fundament – klar til at indfri vores ambitiøse udviklings- og vækstplaner, slutter Mikael Kruse Jensen.