AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

En boligejendom på Østergade 72 i Nørresundby netop blevet solgt for 3,45 millioner kroner.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har formidlet salget af ejendommen på vegne af et søskendepar, hvis oldeforældre købte ejendommen i 1924.

Ifølge erhvervsmæglerkæden har ejendommen et stort udviklingspotentiale.

Bygningen er opført i 1919, og efter at have overtaget den i 2018 har den nye generation vurderet, at tiden er inde til at indlede et nyt kapitel for familiearven.

– Mine oldeforældre købte ejendommen tilbage i 1924, og den er siden gået i arv gennem generationer, hvilket betyder, at vi i familien har fyldt murstenene med mange gode minder. Det har derfor været en nostalgisk beslutning at sælge, men da både min bror og jeg har fuldtidsarbejde og familie, har vi valgt at lade nye kræfter træde til, udtaler sælger Tina Maahn Hjorth Jensen.

Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, har formidlet salget. Ifølge erhvervsmægleren er bygningen velholdt både udvendigt og indvendigt.

– Ejendommens tre etager har et samlet areal på 368 kvadratmeter, der fordeler sig på fem lejligheder i størrelsen 49-126 kvadratmeter, hvoraf de to største lejemål fortsat mangler lejere, da de kræver istandsættelse.

– Det er også købers plan, og en renovering giver naturligvis mulighed for at genudleje lejlighederne til en højere husleje end tidligere, hvilket gør det til en attraktiv investeringscase, udtaler Michael Stilling.

– Ejendommen har et grundareal på 652 kvadratmeter, der rummer både parkeringspladser og en fælles have. Den er beliggende i et attraktivt område, centralt i Nørresundby, med livlig bystemning, og let adgang til indkøb og butikker. Samtidig er Limfjordsbroen mindre end 600 meter væk, og med gode busforbindelser er du tæt på hele Aalborg og resten af Nordjylland.

Køberen af ejendommen er et selskab, der er ejet af Lasse Christensen, Per Terp og Morten Grønbek Bergmos fra Aabybro.