Book1 Design Hostel går konkurs og lukker

Book1 Design Hostel åbnede i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus i 2021. Efter tre år lukkes dørene i Mølleparken permanent.

Book1 Design Hostel åbnede i maj 2021 i den tidligere biblioteksbygning fra 1934 i Mølleparken i Aarhus.

Efter en bøvlet begyndelse med coronapandemien kunne hotellet i 2023 byde 70.000 nationale og internationale overnattende gæster samt over 40.000 lokale velkommen i huset.

På trods af dette har virksomheden nu måtte erkende, at det ikke er muligt at drive en økonomisk bæredygtig forretning, og selskabet Book1 blev begæret konkurs mandag den 25. marts.

Det skriver Brøchner Hotels i en pressemeddelelse.

– Vi er frygteligt kede af og ærgerlige over, at vi ikke kan fortsætte med at drive Book1, udtaler administrerende direktør for Brøchner Hotels, Nickolas Krabbe Bjerg.

– Vi så et stort potentiale i Aarhus by og i konceptet. Mest af alt gør det os ondt at måtte sige farvel til et fantastisk team af dedikerede kolleger, der har været med til at skabe Book1, og som lige til det sidste har knoklet for at skabe et attraktivt produkt og en sund forretning.

Virksomheden er i kontakt med de gæster, hvis bookinger skal annulleres, og selskabet bag vil fremover være fokuseret på at drive sin kerneforretning med 4+ stjernede boutique-hoteller, oplyses det.