Brancheprofil vender hjem: Johannes Fog præsenterer ny direktør

Karsten Østergaard Larsen indtrådte den 1. januar som administrerende direktør hos Johannes Fog, hvor han tidligere har været trælastdirektør.

Med mere end tre årtiers erfaring er Karsten Østergaard Larsen en kendt profil i byggebranchen.

Den 1. januar 2024 tiltrådte han som administrerende direktør hos Johannes Fog. Det skriver trælast- og byggecenterkæden i en pressemeddelelse.

– Det er tredje gang, jeg kommer tilbage til Fog, som ligger mit hjerte nært. Og jeg glæder mig over muligheden for at vende hjem til et sted, jeg kun forbinder med gode minder. Som virksomhed kigger vi ind i en spændende fremtid, hvor min vigtigste opgave bliver at konsolidere vores position i markedet og udnytte vores unikke styrker og værdier til at vokse og differentiere os fra konkurrenterne, siger Karsten Østergaard Larsen.

Karsten Østergaard Larsen har tidligere varetaget rollen som trælastdirektør for virksomhedens forretninger i Herlev og Lyngby. Senest kommer han fra en stilling som managing director i Norden hos fibercementproducenten Swisspearl.

Fingeren på pulsen

Karsten Østergaard Larsen beskriver Fog, der består af ni trælast- og byggecentre på tværs af hele Sjælland og en omfattende webshop, som en robust og velfungerende maskine. Han mener dog også, at der i lyset at den skarpe konkurrence på markedet og udviklingen i samfundet er behov for at skrue på nogle knapper.

– Vi skal endnu tættere på vores kunder, så vi altid har fingeren på pulsen i forhold til de forventninger og behov, de har til os. Fog skal give dem de bedste forudsætninger for at løse de udfordringer, de står med i dagligdagen, og det stiller høje krav til vores service og rådgivning, siger Karsten Østergaard Larsen.