Bravida køber aktiviteterne i Stokbro El. Afdelingschef hos Bravida Danmark, Peter Renner Nehrkorn (til venstre) og ejer af Stokbro El, Jørgen Stokbro. Foto: PR.
Bravida køber aktiviteterne i Stokbro El. Afdelingschef hos Bravida Danmark, Peter Renner Nehrkorn (til venstre) og ejer af Stokbro El, Jørgen Stokbro. Foto: PR.

Bravida Danmark har indgået aftale om at købe el-installationsvirksomheden Stokbro El, oplyses det i en pressemeddelelse.

Stokbro har eksisteret siden 1984. Fra cirka 2012 har Stokbro El mere eller mindre koncentreret arbejdet omkring erhverv og industrivirksomheder. Virksomheden beskæftiger i dag fire ansatte og havde i 2021 en omsætning på 4 millioner kroner.

– Stokbro El er en virksomhed, som er godt kendt i Kolding og omegn og som har en god kundekreds i de større industrivirksomheder. Jeg ser frem til, at vi i fællesskab kan opbygge en endnu stærkere forretning i Kolding og skabe yderligere fordele for både kunder og medarbejdere, udtaler regionsdirektør for Region Syd hos Bravida Danmark, Jørn Tønnes.

– Jeg er glad for at Stokbro EL nu bliver en del af Bravida. Stokbro er en virksomhed med en god og solid historie og et godt ry i lokalområdet. Med købet styrker vi vores position i Sydjylland på elområdet, supplerer afdelingschef hos Bravida Danmark, Peter Renner Nehrkorn.

Samtlige fire medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Jørgen Stokbro som daglig ansvarlig for de fremtidige fælles aktiviteter. Integration af virksomheden over i Bravida sker i april 2023.

– Jeg er glad for at kunne lave en aftale med Bravida om køb af Stokbro El. Vi arbejder meget i større industrivirksomheder. Steder hvor der bliver brugt rigtigt meget el-energi, og hvor der er masser af muligheder her og nu, og fremover, hvilket er et godt match med Bravidas kompetencer. Jeg er overbevist om at købet både vil blive til glæde for virksomheden, medarbejderne og vores eksisterende kunder i Stokbro El, udtaler ejer af Stokbro El, Jørgen Stokbro.