Bravida køber HP El-service. Fra venstre: Afdelingsleder Lars Lynderup Hansen fra Bravida, regionsdirektør for Region Nord fra Bravida, Klaus Villefrance, og Ib Aarup, ejer af HP El-service.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Bravida køber HP El-service, som blev grundlagt i 1984. Virksomheden beskæftiger sig primært med industriservice inden for blandt andet el- og køleinstallationer, men servicerer både erhvervs- og privatkunder i hele Jylland indenfor disciplinerne industriinstallationer, bygningsinstallationer, teledata, alarmer, termografering og energivejledning, skriver Bravida i en pressemeddelelse.

– HP El-service er en virksomhed med en god og solid historie og et godt ry i lokalområdet. Med købet styrker vi vores position i Midtjylland på elområdet. Derudover besidder medarbejderne nogle kølekompetencer, der bevirker at Bravida nu dækker køleområdet på tværs af Jylland, siger regionsdirektør for Region Nord, Klaus Villefrance.

Integration af virksomheden over i Bravida Danmark sker den 7. juni 2022, hvor efter HP El-service løbende vil blive indpasset i Bravida Danmarks samlede forretning, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

– Det er vigtigt for mig, at virksomheden og arbejdspladserne føres videre, og jeg er overbevist om, at købet vil blive en fordel for vores eksisterende kunder, der nu får adgang til Bravidas mange kompetencer og services. Det har været en spændende rejse indtil videre, og jeg glæder mig til fortsættelsen og den videre udvikling som en del af Bravida, siger Ib Aarup, ejer af HP El-service.

HP El-service havde i 2021 en omsætning på 20 millioner kroner.