Bravida køber Scan-El

Bravida Danmark har indgået aftale om køb af Scan-El. Virksomheden i Brørup beskæftiger 33 medarbejdere og omsatte i 2021 for knap 33 millioner kroner.

Med lokal tilstedeværelse og kompetencer inden for elinstallation er opkøbet af Scan-El helt i tråd med Bravidas vækststrategi, lyder det i en pressemeddelelse.

En stor del af Scan-Els opgaver består af installations- og serviceopgaver på Fyn, Sjælland og Jylland. Virksomheden blev stiftet i 2003 og har i dag afdelinger i Brørup og Varde samt lager og varelevering i Kolding.

– Scan-El A/S er en af områdets førende el-virksomheder, som er kendt for at have et rigtig godt ry og en stærk og loyal kundeskare. Virksomheden er sund og veldrevet med en dygtig medarbejderstab. Med købet styrker vi vores position i Syddanmark på elinstallationsområdet, og vi ser frem til, at vi i fællesskab kan bringe vores kompetencer i spil til fortsat at udvikle og styrke virksomheden, udtaler regionsdirektør for Region Syd, Jørn Tønnes.

Bravida overtager Scan-El fra Arne Ebbesen og Marc Piil.

– Det har været vigtigt for os, at alle arbejdspladser føres videre, og vi er overbeviste om, at købet vil være en styrkelse for virksomheden og til gavn for de eksisterende kunder i Scan-El A/S, der nu får adgang til Bravidas mange kompetencer og services, udtaler partnerne.

Samtlige medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med de forhenværende ejere Arne Ebbesen og Marc Piil, som ansvarlige for aktiviteterne.

Integration af virksomheden over i Bravida sker per 22. maj 2023, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

Scan-El havde i 2021 en omsætning på 32,8 millioner kroner, mens virksomheden fik et resultat før skat på 3,3 millioner kroner og et resultat efter skat på godt 2,5 millioner kroner.