Brøchner Hotels vil omdanne 1.200 kvadratmeter i Maltmagasinet i Carlsberg Byens til hotel. Foto: Sasha Maslov.
Brøchner Hotels vil omdanne 1.200 kvadratmeter i Maltmagasinet i Carlsberg Byens til hotel. Foto: Sasha Maslov.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Brøchner Hotels vil omdanne 1.200 kvadratmeter i Maltmagasinet i Carlsberg Byen til hotelværelser.

Det skriver hotelkæden i en pressemeddelelse.

Ifølge Brøchner Hotels er der “tale om et helt nyt hotelprodukt, der vil få sit eget unikke og eksklusive designudtryk, men som er forbundet til Hotel Ottilia, hvorfor gæsterne også kan nyde godt af de services og faciliteter, der følger med dette, herunder Good Morning It’s Organic Breakfast, Wine Hour, Night Cap Hour og fitness”.

– Vi er meget begejstrede for at dele denne nyhed med vores gæster og lokalsamfund i Carlsberg Byen. Hotel Ottilia har været en succeshistorie siden åbningen i 2019, og vi er stolte af fortsat at udvikle og bidrage til Carlsberg Byens blomstrende kulturliv, udtaler Nickolas Krabbe Bjerg, administrerende direktør for Brøchner Hotels.

Baggrunden for ekspansionen i Carlsberg Byen skal findes i Hotel Ottilias konstante vækst siden åbningen i 2019 i de gamle bryggeribygninger ved siden af den ikoniske elefantport på Bryggernes Plads.

Hotel Ottilia har 155 værelser og suiter samt konferencelokaler og en restaurant på toppen af bygningen.

Hotelkæden hæfter sig ved, at Carlsbergbyen for nyligt blev kåret som en top 10 europæisk rejsedestination i 2024 af The Guardian.

Desuden har kæden over de seneste år også haft gode erfaringer med at drive synergikoncepter. Senest åbnede den familieejede kæde de såkaldte SP34 Apartments – en serie af 26 luksuslejligheder i Indre By, der er tilknyttet Hotel SP34s faciliteter, på samme vis som Brøchner Hotels nu vil tilknytte det nye koncept i Carlsbergbyen til det etablerede Hotel Ottilia.

– Vi oplever en efterspørgsel på innovative og differentierende hotelprodukter. Vores gæster rejser gerne efter et distinkt hotelprodukt med arkitektur og design som destinationen i sig selv. Derfor udfordrer vi hele tiden os selv til at tænke anderledes, når vi skaber produkter. Det nye koncept i Carlsbergbyen bliver endnu en cementering af den ambition, siger Nickolas Krabbe Bjerg.

Han vil på nuværende tidspunkt ikke vil løfte sløret for flere detaljer om det nye hotel i Carlsberg Byen.

Det er Brøchner Hotels eget designteam, der vil stå bag renoveringen af de nye værelser i samarbejde med designholdet Laboratoriet og Mette Fredskild samt et rådgiverteam bestående af Arkitema og Wissenberg, som alle også bidrog til renoveringen af Hotel Ottilia.

Aktuelt råder Brøchner Hotels i alt over 430 værelser fordelt på fire boutiquehoteller i København. Det er hotellerne SP34, Hotel Ottilia, Hotel Danmark og Avenue Hotel Copenhagen.