C.F. Møller Architects finder ny chef for hovedkontoret i Aarhus

Christian Pihlmark bliver ny chef for C.F. Møllers Aarhus-afdeling, som også er koncernens hovedkontor. Han rekrutteres internt.

Christian Pihlmark bliver ny afdelingschef for C.F. Møllers kontor på Europaplads i Aarhus.

Han afløser Jette Østergaard, der har været leder af kontoret siden 1. maj 2005 og nu går på pension.

Det skriver arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

– Jeg vil først og fremmest takke Jette for en fantastisk indsats igennem årene og det samarbejde vi har haft, og jeg har fuld respekt for Jettes beslutning om at stoppe nu. Samtidig glæder jeg mig over, at vi internt er i stand til at finde så kompetent en afløser i Christian som ny afdelingschef, og vi ser alle frem til at arbejde sammen Christian, udtaler Lone Bendorff, administrerende direktør og partner i C.F. Møller Architects.

Christian Pihlmark kom til C.F. Møller i 2010 efter knap fire år hos det daværende Arkipartners, der i 2017 gik konkurs.

Han er uddannet på Aarhus Arkitektskole med speciale i by- og bygningstransformation og har blandt andet arbejdet med V-husene på Østre Havn i Aalborg, renovering af Brabrand Boligforenings afdeling 2 og en række andre projekter som senior projektleder hos C.F. Møller.

– Jeg er stolt og beæret over at skulle tiltræde som afdelingschef i Aarhus. Jeg kender jo allerede både C.F. Møller og kollegerne. På den måde, ved jeg, hvad jeg går ind til, men der vil også være nye ting at lære i min nye rolle, som jeg ser frem til at tage på mig, fortæller Christian Pihlmark.

C.F. Møller Architects, som i år fejrer sit 100-års jubilæum, har kontorer i Aarhus, Aalborg, København, Stockholm, Malmø, Oslo og Berlin. C.F. Møller beskæftiger i dag cirka 300 medarbejdere, hvoraf cirka 125 arbejder på Europaplads i Aarhus.