C.F. Møller Architects udvider partnerkredsen med Thue Borgen Hasløv og Franz Ødum fra afdelingen i København, Rune Bjerno Nielsen og Jonas Toft Lehmann fra afdelingen i Aarhus samt Ola Jonsson fra Malmø. Foto: PR.
C.F. Møller Architects udvider partnerkredsen med Thue Borgen Hasløv og Franz Ødum fra afdelingen i København, Rune Bjerno Nielsen og Jonas Toft Lehmann fra afdelingen i Aarhus samt Ola Jonsson fra Malmø. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

I forlængelse af et 2021, der bød på øget omsætning, oprettelsen af et nyt kontor i Malmø i 2020 samt øget international rækkevidde, styrker C.F. Møller organisationen. Det oplyser tegnestuen i en pressemeddelelse.

Partnerkredsen udvides med Thue Borgen Hasløv og Franz Ødum fra afdelingen i København, Rune Bjerno Nielsen og Jonas Toft Lehmann fra afdelingen i Aarhus samt Ola Jonsson fra Malmø. De har alle en baggrund som arkitekter og associerede partnere.

Desuden udpeges arkitekt og Head of Healthcare, Maibritt Dammann i Aarhus som ny associeret partner med henblik på at styrke sundhedsområdet, som i stigende grad har opnået international udbredelse.

– Vi er glade for, at vi kan hente fremtidens ledere internt i organisationen, og vi glæder os til et endnu bedre samarbejde på tværs af kontorer, som vil styrke vores skandinaviske ståsted yderligere, udtaler Lone Bendorff, administrerende direktør og partner hos C.F. Møller Architects.

C.F. Møllers partnerkreds

C.F. Møllers partnerkreds består således i dag af administrerende direktør Lone Bendorff, arkitekterne Klaus Toustrup, Klavs Hyttel, Michael Kruse, Julian Weyer, Jonas Toft Lehmann og Rune Bjerno Nielsen i Aarhus, Lone Wiggers, Mads Mandrup, Franz Ødum og Thue Borgen Hasløv i København, Mårten Leringe i Stockholm og Ola Jonsson i Malmø.

Ny sammensætning af direktionen

C.F. Møllers direktion har også fået nye medlemmer og består i dag af associeret partner og arkitekt og Vendela Martinac i Stockholm og Franz Ødum, partner og afdelingschef i København, som begge er nye medlemmer i direktionen, samt administrerende direktør og partner Lone Bendorff, arkitekt og partner Klaus Toustrup og økonomidirektør Birgit Møller.

C.F. Møller beskæftiger i dag cirka 350 medarbejdere og har hovedkontor i Aarhus samt kontorer i Aalborg, København, Stockholm, Malmø, Oslo, Berlin og London.