Martin Hedevang, teamleder for C.F. Møllers afdeling
Martin Hedevang, teamleder for C.F. Møllers afdeling "Landscape & Urbanism" i København. Foto: Peter Sikker Rasmussen.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

I Aarhus har C.F. Møller Architects længe haft en veletableret afdeling for landskabsarkitektur kaldet “Landscape & Urbanism”.

Nu gearer arkitektvirksomheden sig til at kunne løfte flere landskabs- og byudviklingsopgaver i Østdanmark med nye medarbejdere i København.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Martin Hedevang tiltræder som ny teamleder for C.F. Møllers gren af Landscape & Urbanism i København, fortæller Jens Rex, der er chef for C.F. Møller, Landscape & Urbanism.

– Selvom vi arbejder dynamisk sammen på tværs af kontorer og løser på den måde opgaver i hele Norden, så er det naturligvis en fordel at have en decideret afdeling i København, som kan varetage Østdanmark, udtaler han.

Martin Hedevang er i dag forperson for Danske Landskabsarkitekter. Han kommer til C.F. Møller efter en periode som indehaver af ORCA, som har specialiseret sig i cirkulær landskabsarkitektur og har sideløbende været medstifter af By Rum Skole efter sin uddannelse som Cand.Horc.Arch, Landskabsarkitektur ved Københavns Universitet.

– Jeg ser frem til den spændende opgave det er at styrke C.F. Møllers tilstedeværelse i Øst. C.F. Møllers ambitioner om at skabe funktionelle og smukke landskabsrum kombineret med mangeårigt fokus på bæredygtighed tiltaler mig meget. Med en sådan ballast og øget fysisk tilstedeværelse er jeg sikker på, vi kan være en stærk samarbejdspartner for offentlige såvel som private bygherrer, udtaler Martin Hedevang.

Udover Martin Hedevangs tilgang rykker en medarbejder fra Aarhus-afdelingen til København, så der nu er seks medarbejdere med ekspertise i landskabsarkitektur og byudvikling på kontoret i Hillerødgade.

I alt beskæftiger afdelingen Landscape & Urbanism i dag 26 medarbejdere. Afdelingen arbejdet tæt sammen på tværs af byer og sammen med C.F. Møllers øvrige ekspertiser indenfor blandt andet bæredygtighed, brugerinddragelse og bygningsarkitektur, oplyses det.

Tilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling