Kjeld Thomsen, direktør i Jydsk Værktøj, Lars Perl Kristensen, direktør i Nordjydsk Værktøjssalg, Troels Porse, indkøbschef i Jydsk Værktøj, og Gorm Rasmussen, administrerende direktør i Carl Ras. Foto: PR.
Kjeld Thomsen, direktør i Jydsk Værktøj, Lars Perl Kristensen, direktør i Nordjydsk Værktøjssalg, Troels Porse, indkøbschef i Jydsk Værktøj, og Gorm Rasmussen, administrerende direktør i Carl Ras. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Carl Ras har opkøbt Nordjydsk Værktøjssalg i Frederikshavn. Den nordjyske værktøjsleverandør får fremover daglig ledelse under Jydsk Værktøj i Aalborg, som Carl Ras opkøbte sidste år, og bliver på sigt integreret under deres brand. Det skriver Carl Ras i en pressemeddelelse.

Nordjydsk Værktøjssalg har 10 medarbejdere og opnåede i 2023 en omsætning på 55 millioner kroner.

– Vi ønsker at styrke vores position inden for industrisegmentet. Her mener vi, Nordjydsk Værktøjssalg er et godt supplement til vores nuværende forretningsområder til tømrer og snedkere, entreprenørsegmentet, låsesmede, døre og vinduesindustrien, siger administrerende direktør Gorm Rasmussen fra Carl Ras.

Med opkøbet til Carl Ras vil Nordjydsk Værktøjssalg samtidig styrke sin position i Nordjylland og på sigt øge sin geografiske tilstedeværelse:

– Jeg har længe kigget efter den helt rigtige virksomhed til købet af Nordjydsk Værktøjssalg. Carl Ras lægger ligesom os vægt på at gå en ekstra mil for kunderne, og professionel service og rådgivning er i højsædet, udtaler direktør i Nordjydsk Værktøjssalg, Lars Perl Kristensen, der fortsætter i virksomheden som kørende sælger.

Ny daglig ledelse under Jydsk Værktøj i industrien

Kjeld Thomsen, der er direktør i Jydsk Værktøj, overtager fremover den daglige ledelse i Nordjydsk Værktøjssalg.

– Vi ønsker at styrke vores position inden for industrien. Det kan vi i den grad igennem Jydsk Værktøj, der sælger værktøj og maskiner til metalindustrien og byggebranchen. Vi komplementerer hinandens kompetencer, services og produkter godt. Det baner uden tvivl vejen frem for et spændende samarbejde, siger Lars Perl Kristensen.

Med opkøbene af 3Aktive i 2019, Jydsk Værktøj i 2022 og nu Nordjydsk Værktøjssalg, ønsker Carl Ras at samle et nøje udvalg af specialistvirksomheder i branchen. Virksomhederne har alle bevaret egne selvstændige brands og forretning.

Nordjydsk Værktøjssalg fortsætter for nu som en selvstændig enhed med samme navn, medarbejdere og beliggenhed i Frederikshavn. På sigt bliver de dog integreret under navnet Jydsk Værktøj.