CEJ øger bruttofortjenesten, men resultatet falder

CEJ Ejendomsadministration fik en 2022 en vækst i bruttofortjenesten på 23,6 procent, men til gengæld faldt resultatet en smule.

Ejendomsadministrationsselskabet CEJ havde i 2022 en bruttofortjenesten på 116,6 millioner kroner mod 94,4 millioner kroner året før. Det svarer til en vækst på 23,6 procent.

Det viser årsregnskabet fra CEJ, som netop er blevet offentliggjort, oplyser ejendomsadministrationsselskabet i en pressemeddelelse.

Her betegner ejendomsadministrationsselskabets administrerende direktør Anne Marie Oksen resultatet som tilfredsstillende.

– 2022 var et turbulent år. Vi er derfor tilfredse med, at omsætningen udviste vækst. Vi har foretaget betydelige investeringer i konsolidering og udvikling af virksomheden, som medfører et lidt lavere resultat end året før. Sådan er det, når man vækster, som vi gør, udtaler Anne Marie Oksen.

Årets resultat efter skat i 2022 endte på 4 millioner kroner mod 5,2 millioner kroner året før. Egenkapitalen udgjorde ved udgangen af 2022 31,2 millioner kroner mod 27,3 millioner kroner året før, fremgår det af meddelelsen.

Anne Marie Oksen oplyser, at stadig flere kunder har valgt CEJ i 2022. Blandt andet flyttede pensionsselskabet Danica administrationen af pensionsselskabets ejendomsportefølje til CEJ i efteråret 2022.

– Vi er naturligvis tilfredse med og stolte over, at Danica valgte os. Derfor har vi nu etableret et kundesegment til pensionskasser udover vores øvrige segmenter, der servicerer vores internationale kunder, som har en ejendomsportefølje i Danmark, danske investorer og foreningskunder, siger Anne Marie Oksen.

Anne Marie Oksen forventer vækst i omsætning og resultat i 2023.

– Et vigtigt element i vækstplanerne er, at vores medarbejder tilfredshed. Vi gør derfor meget ud af at sikre, at vi får udvalgt de bedste kandidater, som også kan bidrage til CEJ-kulturen, når vi får flere medarbejdere. Det er et helt afgørende element for CEJ’s fortsatte succes, siger Anne Marie Oksen.

CEJ øgede antallet af medarbejdere med cirka 35 i 2022, og ved udgangen passerede det samlede antal medarbejdere 200.