Karoline Fagerheim, Head of Marketing & Communications Nordics hos Colliers. Foto: PR.
Karoline Fagerheim, Head of Marketing & Communications Nordics hos Colliers. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Karoline Fagerheim er ansat som ny Head of Marketing & Communications Nordics hos Colliers. Hun kommer fra en rolle inden for virksomhedskommunikation for den børsnoterede nordiske investeringsbank ABG Sundal Collier, skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

Hos ABG Sundal Collier har hun arbejdet tæt sammen med topledelsen om kommunikation, marketing og PR for deres nordiske kontorer. Karoline kommer til at arbejde på Colliers kontor i Oslo fra begyndelsen af april.

– Når vi bygger et stærkt nordisk kraftcenter, er kommunikation afgørende for vores succes. Karoline kommer med stor erfaring og kompetence inden for området og vil føre vores nordiske kommunikation fremad, udtaler Bård Bjølgerud, administrerende direktør fra Colliers Nordics.

Karoline Fagerheim skal stå i spidsen for kommunikationen for Sverige, Norge og Finlands rådgivningsvirksomhed sammen med de lokale afdelinger.

– Jeg ser frem til at blive en del af det meget succesrige team hos Colliers og fortsætte med at opbygge deres stærke brand i Norden og uden for. At arbejde med eksperter og talenter hos Colliers vil være en stor inspiration for mig, og jeg er meget taknemmelig for denne unikke mulighed, udtaler Karoline Fagerheim.