Coop365 åbner i Gartnerbyen i Odense. Foto: PR.
Coop365 åbner i Gartnerbyen i Odense. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Fredag den 26. november klokken 8.00 åbner Coops nye discountkæde – Coop365 – sin nye butik i Gartnerbyen. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Den nye butik har et salgsareal på knap 750 kvadratmeter med stor parkeringsplads med indkørsel fra Middelfartvej, en stor frugt & grønt-afdelinh samt en afdeling med brød fra egne ovne. I spidsen for den helt nybyggede butik står Hans-Peter Stegø, der kommer fra Fakta på Rømersvej, skriver Coop.

– Coop365 er også indrettet, så det er nemt at handle ét og samme sted i en travl hverdag. Den kombination, tror vi, passer perfekt til kunderne i Gartnerbyen, udtaler kædedirektør i Coop365, Thomas Nielsen, i pressemeddelelsen.

Gartnerbyen udvikles over to etaper. Når området, hvor Gasa havde til huse, er fuldt udbygget, vil der være plads til cirka 140.000 etagekvadratmeter. Blandt andet bygger PFA boliger i den nye bydel.

Gennem partnerselskabet Gartnerbyen P/S, står pensionskassen sammen med entreprenørfirmaet H. Skjøde Knudsen for udviklingen af området, hvor Odense Boligselskab står bag 88 almene boliger.

Området er opdelt i tolv byggefelter og vil indeholde en bred vifte funktioner og bygningstyper. Blandt andet er der i den overordnede plan for området også lagt op til et 12.000 kvadratmeter stort hotel, mens Coop365-butikken indtil videre er Gartnerbyens første dagligvarebutik.

– Jeg er sikker på, at matchet mellem Coop365 og Gartnerbyen er det helt rigtige, og åbningen af butikken er et væsentligt skridt i vores bestræbelser på at skabe en bydel, hvor man er tæt på det hele, udtaler bestyrelsesformand i Gartnerbyen P/S, Anker Boye.

Coop365-butikkerne har udvidet sortimentet og har 600-700 flere forskellige varer på hylderne end kunderne ellers har været vant til i discountregi. Mere end 400 varer på hylderne er økologiske, oplyser Coop.