Copenhagen Capital køber ejendom på Rådmandsgade 43-45 på Nørrebro af norsk familie. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
Copenhagen Capital køber ejendom på Rådmandsgade 43-45 på Nørrebro af norsk familie. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Copenhagen Capital, der primært ejer ældre ejendomme i København, har netop købt en blandet bolig- og erhvervsejendom på Rådmandsgade 43-45 på Nørrebro. Sælger er en norsk familie i firmaet Rådmandsgade. Salget er formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech.

– Vi investerer primært i ældre ejendomme, hvor vi ser gode muligheder for genudlejning, et stabilt afkast og sigter mod fortsat vækst ved at vedligeholde og optimere ejendommene og realisere hver ejendoms fulde potentiale. Det er også grunden til, at vi har købt Rådmandsgade 43-45 på Nørrebro. Dels ligger de godt geografisk kun nogle gader væk fra Heimdalsgade, hvor vi ejer ejendomme, så vi kan godt lide området. Desuden har vi lige solgt nogle ungdomsboliger, så vi havde kapital til en ny investering, og så er det en ejendom, der drifter godt, så vi har ikke umiddelbart travlt og skal først udvikle på sigt. Nok først når der er lejere, der ønsker at flytte eller få optimeret deres lokaler, udtaler Rasmus Greis, direktør Copenhagen Capital, i en pressemeddelelse.

Det er Helge Rud Larsen, EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har formidlet salget af ejendommene

– Det er blandede bolig- og erhvervsejendomme med stort udviklingspotentiale med et etageareal på 2.628 kvadratmeter og grundareal på 1.486 kvadratmeter. Det har været en smidig og hurtig handel, så det er bestemt stadig muligt at lave en god handel i det nuværende marked. Ejendommene har en god placering på Nørrebro tæt på indkøb og offentlig transport. Ejendommene er løbende vedligeholdt, så Copenhagen Capital har købt ejendommene i forhold til udviklingsmulighederne på sigt. Vi ønsker sælger og køber tillykke med handlen, udtaler Helge Rud Larsen.

Lone Thuen, investeringschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech, oplyser, at ejendommene består af to sammenbyggede forhuse i tre etager og udnyttede tagetager samt to baghuse i to etager med delvist udnyttet tagetage. Den ene er forsynet med elevator, der betjener alle etager.

– Bygningen anvendes fortsat til erhvervsmæssig udlejning til kontor- og institutionsformål. Det ene forhus er omdannet til kontorer, og det andet består af fire beboelseslejligheder, som fremtræder velholdte, og standen er up-to-date. Stueetagen er nyindrettet og anvendes til børneinstitution. Begge baghuse er i to etager og det ene anvendes til lager og det andet primært til kontor. Det er alt i alt nogle attraktive erhvervsejendomme, der omfatter mange former for udlejning og dermed spreder risikoen for tomgang, udtaler Lone Thuen.