Jasper Kyndi, executive business development director, Cowi. Foto: PR.
Jasper Kyndi, executive business development director, Cowi. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Jasper Kyndi, som hidtil har stået i spidsen for forretningsudvikling i den danske forretning, skal fremover lede Cowis vækstrejse inden for byggesektoren på koncernniveau. Han tiltrådte i sin nye rolle den 1. januar 2024. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Jasper Kyndis nye rolle repræsenterer et strategisk skridt for Cowi mod en fokuseret indsats om at øge markedsandele og realisere potentielle synergier på tværs af virksomheden, lyder det i meddelelsen.

– Jaspers ekspertise og dokumenterede resultater inden for forretningsudvikling gjorde, at han skilte sig ud i et ellers betydeligt felt af interne og eksterne ansøgere. Han kommer med et strategisk mindset og en historik med positiv indvirkning på vores aktiviteter, som gør ham idéel til at styre vores store byggesektor, udtaler Marius Weydahl Berg, Chief Business Development Officer hos Cowi.

Som en del af sin nye rolle bliver Jasper Kyndi også en del af ledelsen i Cowi-koncernen, hvor han vil bidrage med sin erfaring og unikke perspektiver i udformningen af virksomhedens retning på kernemarkederne.

Jasper Kyndi har i sine tidligere roller blandt andet været en nøglefigur for de seneste års organiske vækst i Danmark, især inden for industrielle produktionsfaciliteter for store kunder, ligesom han har været central i opkøbet af Mannvit på Island.

I sin nye rolle vil Kyndi også være en del af en ny ledelsesstruktur for Arkitema, en af Nordens største arkitektvirksomheder, hvor han som del af en ledelsestrio vil arbejde for endnu mere synergi imellem Arkitema og Cowi.