Top tre: Danmarks billigste sommerhuse med havudsigt

Danmarks billigste sommerhus med havudsigt koster et godt stykke under en million kroner, mens de to næste i rækken er noget dyrere.

AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Beliggenhed er noget af det, der kan drive priserne i vejret på boligmarkedet, og en god udsigt – særligt til havet – plejer at være garanti for prisskilte med rigtig mange nuller.

Men hvis du er på udkig efter et sommerhus med det eftertragtede vue til vandet, kan det flere steder i landet lige nu lade sig gøre at købe netop sådan et, uden nødvendigvis at sprænge boligbudgettet fuldstændig til atomer.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Langs de danske kyster er der nemlig flere ferieboliger til salg i øjeblikket, som med priser mellem 800.000 kroner og 1,3 millioner kroner, altså er de billigste på markedet med den eftertragtede beliggenhed i første række til havet.

Her er landets billigste ferieboliger i første række til havet

1. Lendrup – 845.000 kroner

Danmarks billigste sommerhus med havudsigt ligger i Lendrup i Vesthimmerlands Kommune. Foto: Nybolig Vesthimmerland - Løgstør.
Danmarks billigste sommerhus med havudsigt ligger i Lendrup i Vesthimmerlands Kommune. Foto: Nybolig Vesthimmerland – Løgstør.

Du skal ikke gå mange meter fra din feriebolig, før du får våde fødder, hvis du køber sommerhuset ved Lendrup Strand i Nordjylland.

Det 52 kvadratmeter store fritidshus, som ligger på en lejet grund i et sommerhusområde, er nemlig placeret i første række til vandet – og så er det med udbudsprisen på 845.000 kroner det billigste på markedet sådan en beliggenhed. Sommerhuset er til salg hos Nybolig Vesthimmerland – Løgstør, og mægleren fremhæver i salgsopstillingen også beliggenheden i kanten af “Klyngen” i Lendrup og i første parket til vandet.

“Det betyder, at der altid er noget fascinerende at kigge ud på, uanset om solen skinner fra en skyfri himmel, eller om nedbør vælter ned fra store, tunge skyer – smukt og imponerende er det altid at følge med i”, skriver mægleren.

Se sommerhuset her.

2. Næsby – 1.249.000 kroner

Danmarks næstbilligste sommerhus med havudsigt ligger i Næsby på Lolland. Foto: EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen.
Danmarks næstbilligste sommerhus med havudsigt ligger i Næsby på Lolland. Foto: EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen.

På den lollandske sydkyst i den lille ferieboligflække Næsby kan du købe et 46 kvadratmeter stort sommerhus i første parket til havet for ikke meget mere end 1,2 millioner kroner.

Den udbudspris gør det klassiske træsommerhus fra 70’erne til den næstbilligste vandkantsferiebolig til salg ifølge Boliga.dk. Sommerhuset er til salg hos EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen.

“Selve huset er indrettet med lille entre, nydeligt nyere flisebadeværelse, med gulvvarme, 2 køjeværelser samt stue med flot åbent køkkenmiljø. Fra stuen er der havedør til den hyggelige terrasse og haven”, skriver mægleren om sommerhuset.

Se sommerhuset her.

3. Nørre Lyngby – 1.295.000 kroner

Danmarks tredjedyreste sommerhus ligger i Nørre Lyngby tæt på Løkken. Foto: Villadsen Ejendomshandel.
Danmarks tredjedyreste sommerhus ligger i Nørre Lyngby tæt på Løkken. Foto: Villadsen Ejendomshandel.

Tilbage i det nordjyske finder du endnu en af de billigste ferieboliger i første række til vandet; nærmere bestemt i Nr. Lyngby tæt på den populære badeby, Løkken.

Det knap 40 kvadratmeter store sommerhus – inklusive udsigten til Vesterhavet – kan blive dit for lige under 1,3 millioner kroner. Sommerhuset er til salg hos Foto: Villadsen Ejendomshandel.

“Huset fremstår over alt i rigtig pæn vedligeholdelsesstand, indvendigt i åben stil med loft til kip og gode panoramavinduer med fantastisk udsigt til Vesterhavet, og med stranden lige nedenfor huset”, skriver mægleren om sommerhuset.

Se sommerhuset her.