Danmarks største Boxit åbner i Hasselager

Boxit åbner nu officielt deres hidtil største afdeling, som kommer til at ligge i Hasselager. Her skal der laves specialdesignede containere til industrien.

I slutningen af april måned rykker Boxit officielt ind i de nybyggede haller, der strækker sig over et areal på 1.800 kvadratmeter på Brunagervej i Hasselager. Den nye afdeling bliver virksomhedens hidtil største og kommer til at koncentrere sig om specialdesignede containerløsninger til virksomheder, skriver containervirksomheden i en pressemeddelelse.

De senere år har de hos Boxit oplevet en stigende efterspørgsel inden for netop det område, lyder det.

– Når vi vælger at bygge så stort, er det fordi, flere og flere af vores erhvervskunder har specifikke ønsker til deres containerløsninger, som vi selvfølgelig gerne vil hjælpe med. Vi satser stort, men vi tror på, at Boxit kan tage en større plads på markedet for specialdesignede containere, udtaler COO i Boxit Lars Alkert Andersen.

Den nye Boxit på Brunagervej har et areal på 1.800 kvadratmeter. Foto: PR.
Den nye Boxit på Brunagervej har et areal på 1.800 kvadratmeter. Foto: PR.

Afdelingen i Hasselager kommer til at indeholde både tømrerhal, smedehal, maskinhal samt en hal til at reparation af virksomhedens egne lastbiler, der kører over hele landet.

Den nye afdeling er del af et større vokseværk hos den nordjyske virksomhed, der samtidig er i gang med at udvide depotrumsafdelingen i Risskov. Her er der nu grundet specialafdelingens og containerdepotets flytning til Hasselager blevet frigivet plads. Det har givet mulighed for at udvide depotrumsafdelingen i Risskov.

– Vi oplever en stor efterspørgsel på depotrum i Aarhusområdet, og det vil vi selvfølgelig gerne kunne imødekomme. Det er både virksomheder og private, der har brug for mere opbevaringskapacitet, og her er vores afdeling i Risskov en rigtig god lokation i forhold til infrastrukturen, siger Lars Alkert Andersen.

Specielle containere kræver plads

Den nye afdeling er del af et større vokseværk hos den nordjyske virksomhed, der samtidig er i gang med at udvide depotrumsafdelingen i Risskov. Foto: PR.
Den nye afdeling er del af et større vokseværk hos den nordjyske virksomhed, der samtidig er i gang med at udvide depotrumsafdelingen i Risskov. Foto: PR.

I de spritnye lokaler i Hasselager står den 57-årige maskiningeniøruddannede Magnus Thomsen i spidsen for den nye afdeling.

Med sit hold på 14 mand får han nu langt mere plads at boltre sig på, og det glæder den erfarne containerspecialist.

– Vi har i flere år arbejdet med at lave unikke løsninger til mange forskellige virksomheder, men på begrænset plads. Vi får langt mere plads at udfolde os på nu. Det bliver fantastisk for hele holdet. Vi bliver som en flok køer, der endelig får lov til at komme på græs, siger Magnus Thomsen, der har været i containerbranchen i over 30 år.