Chisa oplyser i en pressemeddelelse, at virksomheden har fået forlænget sin aftale med Dansk Boligbyg om digital byggestyring.
Den udløb ellers ved årsskiftet, men kommer nu til at fortsætte i yderligere tre år.
Digitalisering er blevet et strategisk ledelsesinstrument til at opnå en positiv bundlinje med høj lønsomhed hos hoved- og totalentreprenøren, lyder det i meddelelsen.
– Generelt har vi stort fokus på digitalisering af processer overalt, hvor det giver mening. Det er en afgørende investering, der fuldt ud kommer igen i form af blandt andet effektivisering, bedre overblik og strategisk ledelsesinformation og ikke mindst forbedret risikohåndtering, udtaler Dansk Boligbygs digitaliseringsansvarlige Bjarke Apollo.
Han forklarer, at gode erfaringer gennem seks år er baggrunden for, at entreprenørfirmaet har besluttet at forlænge den nuværende aftale med softwarevirksomheden Chisa.
– Vi er utroligt glade for at fortsætte samarbejdet med Dansk Boligbyg. Det er en af vores ældste kunder, og de har været med hele vejen i designet og videreudviklingen af Chisa Project, så systemet imødekommer de høje krav, der er i byggebranchen, siger administrerende direktør Claus Navntoft, der tidligere var produktionsdirektør hos totalentreprenøren Gråkjær.
Chisa Project understøtter digital strategi
Siden 2017 har Dansk Boligbyg anvendt Chisas projektstyringsværktøj og kommunikationsplatform, der kan trække data fra ERP-system og blandt andet rumme al kommunikation, aftalesedler, digital underskrift og tidsregistrering.
Systemet er udviklet af tidligere entreprenør John Theisen og tager derfor højde for entreprenørernes hverdag.
Ifølge administrerende direktør Anton Nørgaard fra Dansk Boligbyg er systemet afgørende for at sikre målrettet indsats og revidering af projektøkonomi og forventningsafstemning mellem bygherre og værdikædens aktører.
– Man kan godt styre projekter i Excel, men med mange byggesager og projektledere er det mere fordelagtigt med et ensartet format, der understøtter høj kvalitet i vores arbejdsgange og bidrager til at minimere risici i sags- og økonomistyringen af vores byggesager. Samtidig er det en stor fordel, at vi kan indhente sammenlignelige data på tværs af hele vores sagsportefølje, udtaler Anton Nørgaard.