Trine Kjøller, Leasing Manager, DEAS. Foto: PR.
Trine Kjøller, Leasing Manager, DEAS. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Med ansættelsen af Trine Kjøller som Leasing Manager vil DEAS styrke sin rådgivning og erhvervsudlejning i Jylland. Det skriver ejendomsadministrationsselskabet i en pressemeddelelse.

– Hun er teamets første medarbejder, der har fast placering i Aarhus. Vi har længe haft et ønske om at være til stede her, da mange af vores investorer har ejendomsporteføljer i Aarhus og Trekantsområdet. Mange af dem vækster løbende, og derfor ser vi et stort potentiale i at ansætte Trine, udtaler Head of Commercial Leasing Hanne Poulsen, der leder DEAS erhvervsudlejning.

Trine Kjøller har arbejdet i mæglerbranchen de seneste 20 år. De seneste år har hun været selvstændig mægler, og tidligere har hun været erhvervscenterchef hos Home Erhverv (nu Engel & Völkers).

– Jeg glæder mig meget til at være med til at styrke DEAS rådgivning og erhvervsudlejning i Jylland. Jeg kan gøre en reel forskel for de potentielle lejere, jeg møder. Det er en stor fornøjelse, når jeg hjælper dem med at finde de helt rette rammer for deres virksomhed og arbejdsliv, samtidig med at investors interesser mødes, udtaler Trine Kjøller.

Hun er uddannet ejendomsmægler med en HA og HD, er 51 år og bor på Frederiksbjerg i Aarhus.

DEAS erhvervsudlejning ledes af Head of Commercial Letting Hanne Poulsen, og afdelingen arbejder dagligt for at udleje en bred vifte af erhvervsejendomme. Afdelingen har det seneste år udlejet mere end 300 erhvervslejemål på vegne af kunder.