Gravemaskine, Atlas 1304 AWE4 System. Foto: Campen Auktioner.
Gravemaskine, Atlas 1304 AWE4 System. Foto: Campen Auktioner.

Lørdag den 4. marts klokken 12 afholder Campen Auktioner årets første fysiske auktion med personligt fremmøde i Nyrup på Sjælland.

Auktionseffekterne stammer blandt andet fra konkursbo og Fogedretten. En række specielle køretøjer, designermøbler, kunst og flere entreprenør- og landbrugsmaskiner er blandt effekterne, skriver auktionshuset i en pressemeddelelse.

– Vi kan konstatere, at år 2023 fortsætter rækken af konkurser, som også prægede 2022. Mange firmaer befinder sig fortsat i et krydsfelt mellem øgede udgifter, et betydeligt efterslæb fra coronalån og en afmatning af afsætningsmulighederne, udtaler auktionarius Finn Campen i meddelelsen.

Blandt auktionseffekterne er den firehjulstrukne traktor Massey Ferguson 7719 Dyna 6 med frontlæsser samt Valtra T172-traktoren og gravemaskinen Atlas 1304.

Et af trækplastrene på den fysiske auktion for designentusiaster vil være designmøblerne fra Hans J. Wegner og Arne Jacobsen.

Desuden byder auktionen på en række designlamper og demomøbler, særprægede kobber- og messingkommoder samt lysskilte. For de kunstinteresserede er der signerede tryk af Ole Ahlberg “Magritte møder Dupont” samt det karakteristiske abe-maleri af Mahl.

Auktionen afholdes på Waldemarsvej 1 i Nyrup. Der kan forhåndsbydes online indtil torsdag den 2. marts klokken 20. Eftersyn afholdes på auktionsdagen i Nyrup fra klokken 10. Find mere information her.