Direktør for arkitektfirma snupper endnu en kasket

Administrerende direktør for Gottlieb Paludan Architects, Mette Lyng Hansen, træder ind som ny direktør for Light Bureau, en del af Afry.

Mette Lyng Hansen tiltrådte den 1. januar 2024 som direktør for Light Bureau, der er en del af Afry, oplyses det i en pressemeddelelse.

Hun skal efter planen fortsætte i sin rolle som administrerende direktør for Gottlieb Paludan.

– Jeg er meget glad for at, at Mette har sagt ja til at påtage sig dette udvidede ansvar. Hendes dokumenterede evner og kompetencer vil sikre Afry Architecture & Design’s fremtidige forretning, både inden for Gottlieb Paludan Architects og Light Bureau, udtaler Helena Paulsson, der er head of Business Area Architecture & Design hos Afry.

Light Bureau er en international virksomhed med speciale i belysningsdesign og er til stede i Danmark, Storbritannien, Sverige og Norge. Virksomheden blev etableret i Storbritannien for over 25 år siden.

– At kaste lys over samfundet har altid været en stor del af mit liv, selv privat. Jeg har familiemedlemmer, der har arbejdet professionelt i branchen i mange år, hvilket har givet mig både forståelse, indsigt og dynamik inden for belysning, udtaler Mette Lyng Hansen, direktør for Gottlieb Paludan Architects og Light Bureau.

– Og efter mange år i arkitekturbranchen kan jeg bekræfte, at designet af dagslys og arkitektonisk belysning spiller en integreret rolle i udformningen af sammenhængende rumlige oplevelser, slutter hun.

Om Light Bureau

Light Bureau har mere end 100 specialister der arbejder med problemstillinger inden for lysdesign, herunder designere, ingeniører, arkitekter, antropologer, planlæggere, 3D- og VR-specialister og eksperter inden for kunst og kommunikation lokaliseret på kontorer i hele Skandinavien og Europa. I Danmark sidder teamet på Afrys hovedkontor i Herlev.

I Afry er Light Bureau en del af forretningsområdet Arkitektur & Design med mere end 500 kollegaer, der kombinerer design og ingeniørvidenskab.

Kilde: Afry.