Kenneth Nielsen, projektdirektør EDC Projekt Poul Erik Bech og Alice Lotinga, administrerende direktør i Stad Projekt slår sig sammen. Foto: PR.
Kenneth Nielsen, projektdirektør EDC Projekt Poul Erik Bech og Alice Lotinga, administrerende direktør i Stad Projekt slår sig sammen. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

EDC Projekt Poul Erik Bech overtager Stad Projekt den 1. april 2023. Det oplyser mæglerkæderne i en pressemeddelelse. Der er tale om to næsten lige store projektafdelinger, som sammen vil have mere end 25 medarbejdere til at forestå salg og udlejning af projektboliger.

Stifter og ejer af Stad Projekt, Torben Hald, er søn af Niels Hald, der startede mæglergerningen tilbage i begyndelsen af 1970’erne.

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være tungt at køre egen selvstændig mæglervirksomhed og fortsætte med at udvikle med en masse nye ideer. Det kræver mange ressourcer og kapital. Samtidigt har det været et presset ejendomsmarked, hvilket er grunden til, at jeg begyndte at se mig om efter en samarbejdspartner, udtaler Torben Hald.

– Jeg har valgt at sælge og har haft nogle gode snakke med Poul Erik Bech og Jane Bech, og begge virksomheder bygger på de samme familieværdier og DNA, og så er de lige som os uafhængige af banker og realkreditinstitutter, så det er en fantastisk løsning for både vores medarbejdere og vores kunder, der kan få endnu bedre løsninger med én kæmpestor og kompetent projektafdeling, udtaler Torben Hald, der ikke selv indgår i det nye setup.

Poul Erik Bech har på 44 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed.

– Vi er meget glade for, at det var os, som Torben Hald henvendte sig til. Det er to af de bedste og stærkeste projektafdelinger, der nu går sammen og skaber vi noget helt unikt i mæglerbranchen. Vi komplementerer hinanden virkelig godt, og der er kun få kunder, som går igen på vores kundelister, udtaler Poul Erik Bech.

Alice Lotinga, administrerende direktør i Stad Projekt, ser sammenlægningen af de to projektafdelinger som en styrke.

– Vi har i begge projektafdelinger en enormt stærk kundebase med lange lister med de allerstørste salgs- og udlejningssager og selvfølgelig en underskov af små og middelstore projekter også. Det bliver superspændende at blive en del af. Det er et setup, der forener alt det, vi hos Stad Projekt er gode til med rådgivning, indretningskompetencer og en stor service med fokus på nærhed og tilgængelighed., udtaler Alice Lotinga.

Stad Projekt er ved at færdiggøre udlejningen af 534 boligudlejninger på Rødovre Port, og de har udlejet 374 boliger på Engvej 155 på Amager, hvor de nu står for genudlejningerne, og i TV Byen i Gladsaxe er de i gang med Project Radio, der omfatter 272 lejeboliger.

– Vi vil naturligvis fortsætte med de samme dygtige medarbejdere, og den samme personlige betjening, som vi er kendt for. Samtidig får vi nogle analysekompetencer og en vidensbank i ryggen, der giver os yderligere muligheder for, at vi kan være et endnu stærkere match for kunderne. Ikke mindst på den lokale salgs- og udlejningskraft kan vi med et landsdækkende netværk af mere end 80 EDC Poul Erik Bech boligbutikker og 19 erhvervscentre give vores kunder de allerbedste afsætningsmuligheder, siger Katrine Enø, projektchef i Stad Projekt.

Udover projektafdelingen i København har EDC Projekt Poul Erik Bech også projektafdelinger i Aarhus og Roskilde. Stad Projekt flytter i den kommende tid ind hos EDC Poul Erik Bech på Bremerholm 29 i København K.