Fra bilvasker til byggeleder hos Dansk Boligbyg

Tobias Bank Stenskov Falk er ny byggeleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde, hvor Dansk Boligbyg bygger 89 boliger for Core Property Management.

Tobias Bank Stenskov Falk fra Humlebæk er ny byggeleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde. Her er han startet på totalentreprisen Dommervænget, hvor Dansk Boligbyg bygger 89 boliger for Core Property Management. Det oplyser totalentreprenøren i en pressemeddelelse.

Tobias Bank Stenskov Falk er uddannet diplomingeniør i bygningsdesign med speciale i konstruktionsdesign. Han er dybt engageret i bæredygtigt byggeri og særligt træbaserede materialer. Han skrev sin hovedopgave om cross laminated timber (CLT), der kan anvendes i bærende konstruktioner i stedet for beton. På den måde kan CLT bidrage til at sænke byggeriets klimaaftryk. I den forbindelse er han særlig interesseret i renovering og har allerede deltaget i flere store renoveringsentrepriser blandt andet for PFA.

Under studierne ernærede Tobias Bank Stenskov Falk sig som bilvasker og udviklede desuden en interesse for aktieinvestering. I dag er han en hjemmevant investor, der er flydende i begreber som daytrading og algoritmekodning.

Men det er byggeriet, der er hans hjertebarn. Han er vokset op i en familie af håndværkere og glæder sig over at blive en del af Dansk Boligbyg:

– Det har været megafedt at starte her. Det er meget professionelt, og der er ikke noget der mangler. Her er også en rigtig god stemning og en meget afslappet, imødekommende ledelse, siger Tobias Bank Stenskov Falk.

Han bor i Humlebæk med sin kæreste. Her er de i gang med at totalrenovere deres nye lejlighed. Udover at være handyman og daytrader holder han også af at skyde lerduer.

De 89 boliger på Dommervænget i Roskilde opføres som både etageboliger og rækkehuse med et samlet etageareal på 5.700 kvadratmeter. Et ældre butikscenter og lægehus er revet ned for at gøre plads til de nye boliger, der skal afleveres i sommeren 2024.