Graphisoft Center Danmark bliver ny distributør af Graphisoft produkter i Danmark. Thomas Graabæk (til venstre), arkitekt og indehaver, Formfaktor ApS bliver nu partner of direktør for Graphisoft Center Danmark. Lars Kleberg er International Sales Manager hos Graphisoft. Fotograf: Kasper Løjtved.
Graphisoft Center Danmark bliver ny distributør af Graphisoft produkter i Danmark. Thomas Graabæk (til venstre), arkitekt og indehaver, Formfaktor ApS bliver nu partner of direktør for Graphisoft Center Danmark. Lars Kleberg er International Sales Manager hos Graphisoft. Fotograf: Kasper Løjtved.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Graphisoft har gennem de seneste år taget en stigende markedsandel i Norden. Nu styrker virksomheden sin tilstedeværelse i Danmark med Thomas Graabæk som partner og direktør. Det oplyser Graphisoft i en pressemeddelelse.

BIM og digitalisering bliver i stigende grad anerkendt som en afgørende faktor i byggebranchens rejse mod et mere effektivt og bæredygtigt byggeri. I takt med byggeriets stigende digitalisering forventer Graphisoft øget vækst i Danmark.

Thomas Graabæk skal som direktør i Graphisoft Center Danmark stå i spidsen for et medarbejderteam, der skal varetage support, undervisning, salg og kommunikation i Danmark.

– I Graphisoft Center Danmark glæder vi os til at tage imod nye såvel som gamle kunder. Vi vil fra starten gøre en ekstra indsats for at skabe en personlig og tilstedeværende relation til vores kunder, så de er trygge ved den rådgivning, support og undervisning, der er nødvendig for, at de kan skabe de rum og bygninger, vi alle lever i. Som arkitekt og ingeniør arbejder man konstant under et hårdt tidspres, og driller teknikken, er det vigtigt at man får den rigtige hjælp med det samme, udtaler Thomas Graabæk i pressemeddelelse.

Graphisoft Center Danmark tilbyder salg af BIM-programmer som ARCHICAD, MEP Modeler, EcoDesigner STAR og BIMcloud og derudover tilbyder serviceaftaler og support, fremgår det af pressemeddelelsen.

Om Graphisoft

Graphisoft er en del af Nemetschek Group, som udover Archicad også står bag software som Solibri, dRofus, Bluebeam og Cinema 4D, der alle bliver udviklet i Europa. Nemetschek er blandt de allerstørste software-leverandører til byggebranchen og har oplevet en stærk vækst i de seneste år. En række opkøb har sikret en produktportefølje, som dækker design, udførelse, drift og visualisering.

GRAPHISOFTs produktportefølje omfatter blandt andet Archicad, BIMx, MEP Modeler, EcoDesigner STAR og BIMcloud, der er blandt de mest udbredte BIM-programmer på markedet og både understøtter Mac og Windows. Graphisoft ledes i Norden af Lars Kleberg, som gennem en årrække har haft tæt kontakt med alle de større kunder i Danmark.

Graphisoft Center Danmark drives af virksomheden Formfaktor ApS, som er ejet af Thomas Graabæk. Med udgangspunkt fra Rentemestervej i København NV serviceres brugere af Graphisofts produkter i hele Danmark i tæt samarbejde med Graphisoft. Thomas Graabæk er selv arkitekt med mere end 10 års tegnestueerfaring.