AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

HL Management har afsluttet den første tegningsrunde med 300 millioner kroner i kapitaltilsagn til den nyetablerede ejendomsfond HLM Fond III. Det skriver investeringsselskabet i et opslag på LinkedIn.

Her oplyser HL Management, at fondens strategi “er at opkøbe attraktive boligudlejningsejendomme i København og Storkøbenhavn med et uudnyttet udviklingspotentiale”.

Etablering og kapitalisering af HLM Fond III sker i forbindelse med købet af en ejendom på Dantes Plads 1 og Vester Voldgade 92 på Vesterbro. Det er ejendomsfondens første investering.

“Ejendommen er en arkitektonisk flot hjørneejendom tæt på Københavns Rådhus som er opført i 1892”, skriver HL Management.

Ejendommen har et samlet areal på 2.652 kvadratmeter og rummer 16 boliger og seks erhvervslejemål med kontorer, restaurant og butik.

“Vi gerne benytte lejligheden til at takke Gangsted Advokatfirma, TK Erhverv, CBRE og Lindeberg Storm Fischer, Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab for et professionelt og godt transaktionsforløb”, skriver HL Management.

Fonden overtager ejendommen fra Kim Michael Jørn von Binzer, som ifølge tingbogen købte den i 1985. Ejendommen er offentligt vurderet til 33,5 millioner kroner, hvoraf grundværdien udgør godt 6,3 millioner kroner.