Holscher Nordberg Architecture and Planning styrker organisationen. Foto: PR.
Holscher Nordberg Architecture and Planning styrker organisationen. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Holscher Nordberg Architecture and Planning har i dag 70 arkitekter, bygningskonstruktører og byplanlæggere, der arbejder med at skabe fremtidens byer, bygninger og landskaber. Tegnestuen blev grundlagt i 1999 og ejes af arkitekterne Nils Holscher og Mikkel Nordberg. Nu styrkes organisationen med tre nye projektchefer og en ny faglig leder for urbanisme, der alle er blevet rekrutteret internt, fremgår det af en pressemeddelelse.

Mette Bang Pedersen er ny projektchef efter at have været en del af Holscher Nordberg i mere end otte år, mens Morgan Helt Jacobsen er ny projektchef efter mere end elleve år hos Holscher Nordberg. Lars Overbeck har været en del af Holscher Nordberg siden 2017 og har blandt andet stået i spidsen for store projekter som CPH Highline og Den Franske Skole.

De tre nye projektchefer skal supplere arkitekt Claus Jørgensen, der har arbejdet som projektchef hos Holscher Nordberg siden 2017, hvor han har været med til at styrke tegnestuens projektudvikling og forsatte fokus inden for byudvikling og boligbyggeri.

– Med tegnestuens nu fire projektchefer har vi en god bredde og står med et stærkt hold, der kan supplere og styrke tegnestuens daglige ledelse, udvikling af projekter og samarbejde med kunder og andre aktører i branchen. Det er et hold med stor erfaring fra tegnestuens arbejde og som derigennem kan være med til at sikre at vores værdier og samarbejdsformer fortsat er en bærende del af alle projekter, udtaler partner Mikkel Nordberg, i meddelelsen.

Sammen med udnævnelsen af de tre nye projektchefer bliver arkitekt Jakob Nørbjerg Madsen ny faglig leder for urbanisme.

Jakob Nørbjerg Madsen har været en del af Holscher Nordberg de sidste 12 år, hvor han med en Master i Strategisk Byplanlægning er en vigtig del af tegnestuens mangeårige arbejde med byplanlægning.

Tegnestuens nye faglige leder for urbanisme vil senere få følgeskab af en ny faglig leder for bæredygtighed.

– Lige som resten af branchen har vi igennem de sidste mange år haft et stort fokus på udviklingen af bæredygtige byer, bygninger og landskaber, og hvordan vi som tegnestue og branche kan bidrage til den grønne omstilling. Det arbejde ønsker vi forsat at udvikle bl.a. med ansættelsen af en ny faglig leder for bæredygtighed. Vi har nu en proces frem mod det nye år, hvor vi håber at finde den rette person som skal være med til at drive den bæredygtige udvikling og tegnestuens mange projekter inden for blandt andet træbyggeri, bæredygtig byplanlægning og certificering til blandt andet DGNB-Platin, forklarer tegnestuechef Søren Yde.

Holscher Nordberg kunne i juli 2022 offentliggøre et regnskab, der viste en stigning i bruttofortjenesten til godt 37 millioner kroner i 2021 mod knap 32 millioner kroner året før. Resultatet før skat landede i 2021 på knap 3,4 millioner kroner mod godt 2,8 millioner kroner året før. Efter skat lød resultatet i 2021 på godt 2,6 millioner kroner mod knap 2,2 millioner kroner i 2020. Egenkapitalen lød per 31. december 2021 på godt 8,3 millioner kroner.