Fra venstre: Indehaverne Jesper Grøne Andersson og Torben Skov Lauridsen samt butikschef Thomas Lignell foran den nye Homebutik i Malling, Home Malling-Beder. Foto: Home.
Fra venstre: Indehaverne Jesper Grøne Andersson og Torben Skov Lauridsen samt butikschef Thomas Lignell foran den nye Homebutik i Malling, Home Malling-Beder. Foto: Home.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

I en pressemeddelelse oplyser Home, at Malling får sin ejendomsmæglerbutik, når kæden snart slår dørene op til Home Malling-Beder. Butikken får adresse på Stationspladsen 5H, og indehaverne bliver ejendomsmæglerne Torben Skov Lauridsen og Jesper Grøne Andersson, der også står bag Home-butikken i Højbjerg, Home Viby-Hasselager og Home Tranbjerg-Solbjerg.

Det er første gang siden midten af 1980’erne, at Malling får sin egen ejendomsmæglerbutik, skriver Home.

– Vi bliver den første mæglerforretning med adresse i Malling i 40 år, og vi kommer til at bo i et lille smørhul – lige ved Letbanen, overfor Malling Kro og ved Bichel Vine, som trækker mange kunder, udtaler ejendomsmægler Torben Skov Lauridsen.

Håndværkerne er i fuld gang med at indrette lokalerne, hvor ejendomsmægler Thomas Lignell bliver butikschef. Han kommer med 28 års erfaring som mægler med boligsalg i Aarhus Syd.

Butikken åbner i påsken, men mæglerne kan allerede nu kontaktes. Ifølge Torben Skov Lauridsen har de i forvejen fingeren på pulsen i forhold til boligmarkedet i i Malling og Beders.

– Vi har jo gennem årene solgt en del boliger i både Malling, Beder, Mårslet og Ajstrup, men nu går vi altså all in med en butik i Malling. I stærkt samarbejde med vores øvrige tre butikker, når vi ud til endnu flere købere, fortæller Torben Skov Lauridsen og tilføjer, at der er store forventninger til den nye butik og fremtiden for Malling og Beder.

Aarhus Kommunes beslutning om udstykning af op imod 600 fremtidige grunde i Malling betyder, at det netop nu er det helt rigtige tidspunkt at slå sig ned i byen med ny mæglerbutik. Oven i det er den nye Giber Ringvej allerede en kæmpe booster for salget i Malling og Beder.

Den nye ringvej er det største anlægsprojekt i Aarhus Kommunes historie, og en trafikfremskrivning fra kommunen viser, at der i 2030 forventes at køre op til 7.000 biler i døgnet på strækningen mellem Beder og Mårslet, men over det dobbelte i den vestlige ende af Giber Ringvej.

Ekstra fordel for sommerhuskøberne og -sælgerne

Butikken holder åbent alle ugens dage – undtagen søndag, hvor den står på fremvisninger rundt i området for interesserede købere.

For folk med sommerhus – eller lyst til et – er det en klar fordel.

Sommerhusene i Ajstrup har nemlig brug for en lokal kædemægler, som holder åbent hver lørdag – også i højsæsonen. Så kan turisternes “skiftedag” bruges til at kigge på sommerhus, forklarer folkene bag den nye butik.

Med hele fire forretninger i Aarhus Syd kan kunderne glæde sig over, at Home oven i den normale mægler-ekspertise og service også kan tilbyde specialister i boliglandbrug, projekter, andelsboliger.

Ny Home Malling-Beder

Boligejere og boligkøbere kan allerede nu kontakte ejendomsmæglerne i den nye Home-butik på mailen malling@home.dk eller finde dem på hjemmesiden: https://home.dk/malling-beder/