Ikano Bolig ansætter ny senior projektudvikler

Lennon Andersen tiltræder hos Ikano Bolig som ny senior projektudvikler. Byudvikling i Valby bliver første fokusområde, lyder det fra virksomheden.

Ikano Bolig oplyser i en pressemeddelelse, at Lennon Andersen som ny senior projektudvikler. Med en baggrund som projektchef i OK Fonden har Lennon Andersen omfattende erfaring med udvikling af særligt bofællesskaber og plejehjem, skriver Ikano Bolig.

I begyndelsen af 2021 købte Ikano bolig 50.000 kvadratmeter byggeretter af den tidligere konkurrent på det danske marked, Bonava. De opkøbte byggeretter knytter sig til udviklingsområderne Flyvestation Værløse nord for København, Solviften i Greve og det store Kulbanekvarter i Valby. Og det sidstnævnte område, som Lennon Andersen i første omgang skal fokusere på.

– Ikano Bolig har et helt særligt værdisæt, der handler om at dyrke det nære og det trygge, og det stemmer overens med mine værdier. Jeg nyder at være et sted, hvor der bliver sat handling bag ordene. Ikano Bolig kan med deres boliger gøre en rigtig stor forskel, da de udvikler boliger til alle typer mennesker i alle faser af livet. Det er boliger for alle, og det glæder jeg mig over at være en del af, udtaler Lennon Andersen i pressemeddelelsen.

Lennon Andersen startede som håndværker, inden han blev uddannet bygningskonstruktør i 1989, og siden da har han opført forskellige typer af boliger som bygherre og projektudvikler.

– Det giver mig en værdifuld forståelse for mit arbejde at have arbejdet i alle leder af byggeprocessen – også på byggepladsen. Det er en særlig type sammenhold, de har derude, og det sammenhold er værdifuldt for mig at kende, når jeg lægger planer på deres vegne, afslutter Lennon Andersen.

Ikano Bolig har udviklet og bygget boliger i Danmark siden 2017, og nu glæder man sig over at få Lennon Andersen med ombord.

– Vi har travlt og har brug for ekstra hænder og hoveder til vores mange igangværende og nye projekter, og glæder os til at få Lennons engagement og indsats med, fortæller Ulrik Steen Jensen, der er udviklingsdirektør i Ikano Bolig.

Privat bor Lennon Andersen i Kirkelte i Nordsjælland sammen med sin kone.