AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Fredag den 27. oktober åbner Jysk en butik på Finsensvej 9 på Frederiksberg, og næste år åbner yderligere en Jysk-butik i København K.

Åbningerne er en del af strategien om at være endnu tættere på kunderne, skriver kæden i en pressemeddelelse.

– Vi glæder os til at åbne på Frederiksberg, hvor vi aldrig tidligere har haft butik. Vi ser et stort potentiale i butikken, hvor vi kommer endnu tættere på kunder, der før skulle til Vanløse, Valby eller Vesterbro, og vi kommer til at åbne med et brag af en åbningsfest med masser af gode tilbud, siger Bo V. Andersen, landechef i Jysk Danmark.

Med et salgsareal på 520 kvadratmeter adskiller den nye butik på Frederiksberg sig noget fra kædens øvrige butikker, som typisk har et salgsareal på omkring 1.200 kvadratmeter. Der vil dog stadig være et stort sortiment og parkeringsmuligheder lige udenfor døren, understreger Bo V. Andersen.

– Vi vil gerne være endnu bedre repræsenteret i de større byer, hvor det er stort set umuligt at finde lejemål, der er store nok til en almindelig Jysk-butik. Derfor har vi tænkt ud af boksen og udviklet dette nye butikskoncept, hvor vi har reduceret sortimentet i butikken, men hvor kunderne stadig kan få bestilt det fulde sortiment hjem til butikken eller hjem til sig selv, siger Bo V. Andersen.

Butikken, der åbner på Borgergade 27 i København K i foråret 2024, indrettes i en tilsvarende komprimeret version af en almindelig Jysk-butik.

I alt har Jysk over 3.300 butikker og webshops i 48 lande. Grundlægger Lars Larsen åbnede sin første butik i Danmark i 1979, og i dag beskæftiger kæden 30.000 medarbejdere.

Jysk er en del af familieejede Lars Larsen Group med en omsætning på 44 milliarder kroner i regnskabsåret 2021/22. Jysks omsætning var på 38,5 milliarder kroner i regnskabsåret 2022/23.