Kim Peters, projektdirektør, Kredsløb. Foto: PR.
Kim Peters, projektdirektør, Kredsløb. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

I de kommende år venter et voksende antal større anlægsprojekter for Kredsløb. Det skriver forsyningsselskabet i en pressemeddelelse.

Kim Peters er derfor ansat som ny projektdirektør. Han har blandt andet en fortid som teknisk direktør MT Højgaard-koncernen, chef for byggeri i Sweco og projektdirektør i Aarsleff.

Kim Peters skal til dagligt stå i spidsen for den nyetablerede afdeling strategiske anlægsprojekter, hvor et af selskabets helt store projekter bliver at opføre et fuldfangst CO2-anlæg ved energiparken i Lisbjerg, såfremt de rette rammer for realiseringen kommer på plads.

– Kredsløb er en toneangivende virksomhed i forsyningsbranchen på en afgørende grøn mission, som de kommende år har store planer om projekter, som jeg personligt glæder mig til at bidrage til realiseringen af, fortæller Kim Peters.

Hos Kredsløb ser administrerende direktør også frem til samarbejdet.

– Vi er i gang med en kæmpe udvikling i takt med den grønne omstilling af vores forsyning, og derfor er jeg meget glad for, at vi nu har fået en erfaren mand til at varetage vores voksende portefølje af anlægsprojekter over de næste år. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger Bjarne Munk Jensen.

Kim Peters er oprindeligt uddannet bygningssnedker og sidenhen uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus. De seneste 13 år har han beskæftiget sig med ledelse og store anlægsprojekter som Lighthouse i Aarhus og den nye psykiatriske afdeling i Vejle.

Kim Peters havde officielt første arbejdsdag hos Kredsløb den 2. januar 2024.