Laros og TLK slår sig sammen. Fra venstre: Anette Kodahl Ledet, Preben Kjær Pedersen, Morten Holst Aaen. Foto: PR.
Laros og TLK slår sig sammen. Fra venstre: Anette Kodahl Ledet, Preben Kjær Pedersen, Morten Holst Aaen. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Laros og TLK slår sig sammen, oplyses parterne i en pressemeddelelse. Anette Kodahl Ledet, nuværende direktør for TLK Ejendomsadministration, vil fortsætte som vicedirektør hos Laros.

– Hendes dygtighed og dedikation vil være afgørende for at sikre kontinuitet og fortsat kvalitet i serviceleverancen til kunderne, udtaler direktør og indehaver af Laros, Morten Holst Aaen.

Anette Kodahl Ledet udtaler, at hun er “meget glad for den nye konstellation og en af de ting, som hun vil viderebringe fra TLK, er den personlige kontakt og det gode samarbejde med både nuværende og kommende kunder, ligesom Mortens store viden om innovative IT-løsninger vil være et fantastisk konkurrenceparameter såvel i dag som i fremtiden”.

Anette Kodahl Ledet har tidligere siddet som afdelingsdirektør hos Domis gennem ti år, indtil hun for tre år siden overtog hvervet som direktør fra Preben Kjær Pedersen i Aktieselskabet TLK af 1971.

– Ejendomsadministration er en branche i konstant udvikling kendetegnet ved behov for større investeringer i IT-setup og ny teknologi samtidig med, at det er en udfordring at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere i dagens konkurrenceprægede jobmarked. Samtidig ser vi en tendens til konsolidering i branchen, hvor mindre virksomheder finder sammen for at styrke deres position og skabe bedre løsninger for kunderne, udtaler Morten Holst Aaen.

– Jeg vil gerne takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for deres fortsatte tillid og støtte gennem årene. Ved at slå os sammen med Laros er vi overbeviste om, at vi kan levere endnu bedre løsninger og skabe større værdi for vores kunder, supplerer nuværende ejer af TLK, Preben Kjær Pedersen.

Den nye samlede virksomhed, som fortsætter under navnet Laros, vil tælle cirka 30 medarbejdere inklusive otte viceværter. Aktiviteterne vil blive udført fra Laros nye kontorlokaler på Paludan-Müllers Vej 82-84 i Aarhus N.