Lejlighed i Horisonten i Aalborg er Jyllands dyreste. Foto: Thorkild Kristensen.
Lejlighed i Horisonten i Aalborg er Jyllands dyreste. Foto: Thorkild Kristensen.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Tagterrasse med boblebad, orangeri og 360 graders udsigt fra 21. etage. Det er alt sammen noget, der følger med den penthouselejlighed ud til Limfjorden ved Aalborg, som netop er kommet til salg for knap 20 millioner kroner.

En pris, der sender adressen direkte til tops som Jyllands dyreste lejlighed. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Udover en kæmpe tagterrasse på 380 kvadratmeter med udsigt til Aalborg på den anden side af vandet, rummer lejligheden 236 kvadratmeter bolig fordelt på fem værelser, som ligger på toppen af nybyggeriet Horisonten – tre ombyggede siloer.

Horisonten er tegnet af Arkitema Architects og udviklet af Alfa Development, som senere solgte projektet til Abrdn.

Der er således tale om en lejlighed i et format og en prisklasse, man ikke ser hver dag på det jyske marked – fortæller ejendomsmægler Jette Gudiksen fra mæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der har kvadratmeterne til salg:

– Jeg er meget imponeret. Jeg har aldrig været i en lejlighed, hvor man kan gå hele vejen rundt med udsigt til alle sider, siger hun til Boliga.dk og fortsætter:

– Den har da også tiltrukket en del opmærksomhed. Selvom den lige er kommet til salg, er der allerede en potentiel køber, som har været ude at se den to gange, siger hun til Boliga.dk.

Slår andenplads med millioner

Hvor der godt kan være rift om pladsen i toppen på det dyreste ejerlejlighedsmarked i landet; København, så er der ikke nogen andre udbud i det jyske, der kommer tæt på den dyre lejlighed i Aalborg.

Der er nemlig over fem millioner kroner ned til prisen på andenpladsen i det jyske, der ifølge Boliga.dk er en ejerlejlighed i Aarhus, som koster 14,8 millioner kroner. Den ligger på 17. etage nær Bruuns Galleri og spreder sig over 212 kvadratmeter.

Danmarks dyreste lejlighed til salg for øjeblikket ligger derimod på Frederiksberg i København og er til salg for svimlende 35 millioner kroner.

Se Jyllands dyreste lejlighed her.