Butikschef Janni Lund Vilhelmsen skal drive Lidls nye butik ved Godsbanen i Aarhus. Foto: PR.
Butikschef Janni Lund Vilhelmsen skal drive Lidls nye butik ved Godsbanen i Aarhus. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

I forbindelse med etableringen af Lidls nye hovedkontor ved Godsbanen i Aarhus, åbner dagligvarekæden torsdag den 26. oktober en ny butik i stueetagen.

Butikken bliver Lidls butik nummer 145 i Danmark, men ifølge en pressemeddelelse fra dagligvarekæde vil butikken skille sig ud med en særlig status som ny flagskibsbutik. Flagskibsbutikken har et salgsareal på 1.200 kvadratmeter og tilknyttet et parkeringshus.

– Det er dejligt, at vi nu står med en toptunet butik i stueetagen ved vores nye hovedkontor. Vi tog det første spadestik til dette projekt i september 2021, og nu, to år senere, er vi klar til at tage hul på et nyt og spændende kapitel. Jeg ser frem til at følge butikken og de spændende initiativer, der kommer til at ske, udtaler Jens Stratmann, administrerende direktør i Lidl Danmark.

Butikschef Janni Lund Vilhelmsen, som har seks års erfaring i Lidl, skal stå i spidsen for den nye flagskibsbutik, der får 23 medarbejdere.

– Jeg er nok en af dem, der glæder sig allermest til åbningen. Jeg har set frem til denne dag i halvandet år, hvor jeg har vidst, at jeg skulle være butikschef for butikken, og nu sker det endelig, udtaler Janni Lund Vilhelmsen.

Med flagskibsbutikken er det blandt andet meningen, at man i Lidl vil teste og afprøve nye koncepter og initiativer af, før de eventuelt implementeres i de øvrige butikker.

Dagligvarekæden inviterer til åbningsfest torsdag den 26. oktober fra klokken 8.

Kædens samlede byggeri på Godsbanen omfatter 20.000 kvadratmeter, hvoraf 13.500 kvadratmeter udgøres af kædens hovedkontor med butikken i stueplan, mens den resterende del udgøres af et parkeringshus med plads til 360 biler. Aarsleff er totalentreprenør, mens Link Arkitektur har sat stregerne til projektet.