Lintrup & Norgart opruster med ny partner

Ny partner hos Lintrup & Norgart har blandt andet en fortid i ledelsen hos CBRE Danmark og som selvstændig ejendomsmægler.

Martin Rønne bliver ny partner i Lintrup & Norgart efter fire år hos CBRE Danmark. Han er oprindelig bankuddannet og uddannet ejendomsmægler, valuar og diplomvaluar.

– Martin er det, man med et glimt i øjet kalder fra øverste hylde, og han har stået på blokken i noget tid, udtaler administrerende direktør og partner Stig Lintrup i erhvervsmæglerfirmaet i en pressemeddelelse.

– Så jeg er både taknemmelig for, at Martin har takket ja til muligheden, men også stolt over, at vi i de seneste måneder har kunnet tiltrække så stærke profiler som Jakob Veino og nu Martin Rønne.

Hos CBRE Danmark var Martin Rønne en del af ledelsen med titel af Senior Director og CO-Head of Investor Leasing.

Før dette var han i 13 år selvstændig ejendomsmægler og valuar, som den ene halvdel af ejendomsmægler-makkerparret “Geisler & Rønne” i den daværende kæde med samme navn.

– Jeg er meget motiveret for at komme i gang og sammen med de øvrige stærke profiler på holdet vil jeg gøre mit til, at vi forbliver den foretrukne samarbejdspartner for de pensionskasser og ejendomsbesiddere, som ønsker ekstraordinær rådgivning og ekspertise inden for udlejning og salg, siger Martin Rønne.

Privat bor Martin Rønne i familiens selvopførte hus i Gl. Holte sammen med sin hustru og to døtre. Han tiltræder hos Lintrup & Norgart i dag, den 1. december 2023.

Lintrup & Norgart blev etableret i 2005 af Stig Lintrup, Susan Hellner Lintrup og Jesper Norgart og er i dag en af Storkøbenhavns største mæglere inden for kontorudlejning og flerbrugerhuse. Desuden rådgiver Lintrup & Norgart om udviklingsejendomme og formidler salg af investeringsejendomme og boligudlejningsejendomme.