Mægler optager ny partner i Rødovre

Ny lokal boligpartner hos ejendomsmægler i Rødovre mener, at der er et spændende marked under udvikling i vestegnskommunen.

Mads Staal Wounlund (33) er netop optaget som ny lokal boligpartner i EDC Poul Erik Bech i Rødovre. Tidligere har Mads haft mere end seks år hos en anden mægler i Brønshøj, inden han kom til boligbutikken i Rødovre, hvor han siden august 2022 har fungeret som afdelingsleder.

Det skriver ejendomsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

– Jeg har altid gerne ville være ejendomsmægler. Det har været et mål lige fra starten, så det er klart, at det er lidt af en drøm, der går i opfyldelse, at jeg nu kan kalde mig partner i Danmarks største ejendomsmægler virksomhed, EDC Poul Erik Bech. Vi har leveret fine resultater i en længere periode med en stabil vækst, så det føles som et ekstra klap på skulderen at blive optaget som partner på den baggrund, udtaler Mads Staal Wounlund.

Rødovre Kommune har gennem de seneste 10 år gennemsnitligt haft en årligt befolkningstilvækst på over 500 indbyggere, men alene i 2022 voksede kommunen med knap 1.200 indbyggere.

Mads Staal Wounlundforudser blå himmel på boligmarkedet i Rødovre – dog med nogle få grå skyer.

– Der er selvfølgelig lidt grå skyer over markedet generelt, men her i Rødovre ser det faktisk positivt ud. Rødovre fortsætter med at være en attraktiv by for flere mennesker. Mange førstegangskøbere søger væk fra Indre By for at skifte lejligheden ud med et hus. Sammenlignet med for eksempel Vanløse og Brønshøj kan vi tilbyde flere kvadratmeter til nogle lidt andre penge, og så er der fortsat ikke langt til byen, hvilket mange finder attraktivt, siger han.

– De nye projekter, der skyder op herude, spiller også en stor rolle. Boligprojekter som Irmabyen, Rødovre Port og Erantishaven bidrager med et endnu bredere klientel til byen, hvor alt fra vestegnens fodboldspillere til ældre nordsjællændere har fået appetit for Rødovre. Vi har et marked med stor diversitet, hvor vi kan tilbyde kunderne næsten alle typer af boliger. Så det er et spændende marked under stor udvikling, og det er både til stor fornøjelse for kunderne og os, påpeger han.