Malmos styrker ledelsen med ny COO

Den 1. april starter Martin Wiggers Erichsen i en nyoprettet stilling som COO i Malmos Landskaber. Martins primære opgave og ansvar bliver at samle og udvikle driftsorganisationen og processerne på tværs af tilbudsgivning, kontrahering, produktion og projektledelse.

Martin Wiggers Erichsen er fra den 1. april ny COO hos Malmos Landskaber, oplyses det i en pressemeddelelse. Martin Wiggers Erichsen har senest været partnerskabschef hos Enemærke & Petersen, hvor han har stået i spidsen for etableringen og udviklingen af det strategiske byggepartnerskab ”&OS”.

– I et stærkt ansøgerfelt var Martin den oplagte kandidat, udtaler Kim Thinggaard, administrerende direktør i Malmos.

Martin Wiggers Erichsen har igennem sin karriere været både håndværker og bygge-/projektleder. Martin kender forskellen på traditionelle entrepriseformer og moderne partnerskabsskabsmodeller. Ifølge Malmos er han desuden meget bevidst om at søge en forretningslogik, som bygger på interesser og løsninger fremfor rettigheder og konflikter.

– At søge og vælge Malmos som min kommende arbejdsplads, har været helt naturligt for mig, udtaler Martin Wiggers Erichsen.

– Der er fokus på kunden, opgaven og teamet, og en tro på, at hvis samarbejdet er tillidsfuldt og fungerer, så følger resultaterne med. Desuden har Malmos grønne univers vakt min interesse, udtaler han.

Malmos Landskaber er en del af idverde Danmark og blandt landets førende inden for landskaber præget af biodiversitet, bæredygtighed og naturbaserede løsninger. Malmos beskæftiger over 100 medarbejdere og omsætter for mere end 200 millioner kroner om året.