NH Collection Copenhagen åbner tagterrasse på toppen af Christianshavn

ATP Ejendomme og Minor Hotels står bag det fem-stjernede hotel NH Collection Copenhagen, der åbner en tagterrasse på toppen af bygningen på Christianshavn.

AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

NH Collection Copenhagen indvier i denne sommer sin nye tagterrasse med udsigt over Københavns tage fra baren på toppen af hotelbygningen i Strandgade. Det skriver hotelkoncernen Minor Hotels i en pressemeddelelse.

Hotellet åbnede i september 2021, og tagterrassen betegnes i meddelelsen “som et vigtigt skridt for hotelkædens strategi for udvidelse i København og Norden”.

Minor Hotels ser et stort potentiale i Københavns fremadstormende hotelmarked, og den nye tagterrasse ifølge hotelkoncernen et eksempel på de oplevelser, man kan forvente på NH Collection Copenhagen.

– Vi ser positivt på fremtiden for NH Collection Copenhagen og generelt på det danske hotelmarked. Vi har oplevet stor interesse siden åbningen, og den nye tagterrasse er endnu et bevis på vores mission om at tilbyde de bedste hotelfaciliteter i København. Dette symbol på toppen af byen er samtidig også et signal fra Minor Hotels om, at de tror på det danske marked samt ønsker at ekspandere, forklarer Anders Duelund, General Manager for NH Collection Copenhagen.

Tagterrassen udfærdiges i samarbejde med ATP Ejendomme og Arkitema. Den forventes at være færdig i august 2023. Tagterrassen udstyres med en overdækket bar, og den vil vende ud mod vandet og indre by.

Udover et udeområde med loungemøbler og beplantning, kan gæsterne også nyde et godt glas vin, cocktails og lette anretninger. Resten af tagarealet består af planter til gavn for byens biodiversitet.

– Vi glæder os til at byde både hotelgæster og lokale velkommen til byens nye 600 kvadratmeter rooftop bar og lounge. Det har længe været en drøm at kunne udnytte arealet på toppen af hotellet og skabe en oase midt i byen, slutter Anders Duelund.