Nike åbner butik på strøget. Flagskibsbutikken kommer til at ligge i
Nike åbner butik på strøget. Flagskibsbutikken kommer til at ligge i "The Trinity Quarter", som Hines udvikler på Købmagergade. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Det globale ejendomsselskab Hines har indgået lejekontrakt med Nike, som bliver en del af “The Trinity Quarter” i København. Det er det verdenskendte sportsbrands første butiksåbning i Danmark, oplyser Hines i en pressemeddelelse.

– Vi ser virkelig frem at åbne vores første Nike butik i Danmark på en så prominent handelsgade i København. Hines’ vision og engagement i at skabe en unik destination har været en vigtig faktor i vores beslutning, da vi valgte disse lokaler. Vi ser frem til at byde velkommen til danske kunder og internationale turister i vores flagship store, udtaler Tomer Czapnik, administrerene direktør, Nike NSP hos Retailors Inc. / Fox Group.

Nike lejer 725 kvadratmeter i “The Trinity Quarter” på Købmagergade 44A. Nike vil være klar til at byde kunderne velkommen fra september 2022.

– At tiltrække et så anerkendt, globalt og internationalt brand til Købmagergade er et bevis på det arbejde, vi har lagt i at gøre “The Trinity Quarter” til et levende og pulserende område, der samtidig bevarer områdets kulturarv og fascinerende historie. Den interesse, vi har set for ’The Trinity Quarter’ fra både virksomheder og offentligheden, er fantastisk, udtaler James Robson, Senior Managing Director og landechef for Hines Nordics, i meddelelsen.

“The Trinity Quarter” er et omfattende og blandet udviklingsprojekt med hotel, detailbutikker og lejligheder, som Hines er ved at færdiggøre, efter selskabet købte bygningerne i hjertet af København i 2018 på vegne af Hines European Value Fund (HEVF).

Hines’ strategi har fra starten været at skabe et projekt med blandede funktioner og med nyudvikling af byrummet, forankret af store detailbrands samt restauranter.

– Nikes ambitioner med butikken er meget spændende og bygger videre på den tone, der allerede er sat ved åbningen af 25hours Hotel Indre By, samt de luksuriøse lejligheder vi også har udviklet. Vi har fra starten haft en stærk overbevisning om kvaliteten af denne superplacering, og udviklingen af den tidligere Universitets Passage overstiger endda vores egne forventninger. Når Nike vælger at deres nye butik skal ligge netop her, ser vi det også som et klart signal om, at de stærkeste brands stadig har appetit på prominente placeringer i Europas detailgader, udtaler Paul White, Senior Managing Director og Fund Manager for HEVF.

De historiske bygninger på Købmagergade er blevet transformeret til et hotel, som netop er åbnet med 243 værelser. Dertil kommer detailbutikker og lejligheder. 25hours Hotels står for driften af hotellet. Det nye hotel – det første 25hours Hotel i Skandinavien – vender ud mod pladsen ved siden af kirken tæt på Rundetårn.

“The Trinity Quarter” blev valgt som navnet på projektet for at afspejle dets placering ved siden af den historiske Trinitatis Kirke på Købmagergade.

Advokatfirmaet Bruun & Hjejle har rådgivet Hines. Absalon & Co. er Hines’ udpegede
leasingagent.