En boligejendom på Astrupvej 27-33 i Odense er netop blevet solgt. Foto: Nordicals Odense.
En boligejendom på Astrupvej 27-33 i Odense er netop blevet solgt. Foto: Nordicals Odense.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

En klassisk rødstenskarré med 54 lejemål i Odense C er netop blevet handlet.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordicals Odense, der har formidlet salget.

Det drejer sig om en boligudlejningsejendom på Astrupvej 27-33 med et samlet etageareal på 3.716 kvadratmeter.

Langt hovedparten af boligerne er to-værelseslejligheder på 56-65 kvadratmeter. Sammen med den bynære placering og beliggenheden tæt på store uddannelsesinstitutioner gør det ifølge Nordicals Odense den fuldt udlejede ejendom attraktiv.

– Handlen bekræfter vores opfattelse af, at vi ser en lille opblødning i markedet med begyndende interesse igen for klassiske rødstensejendomme. Vi kan mærke, at både køber og sælger gerne vil finde hinanden igen, hvilket bliver forstærket af, at sælgerne generelt har fået en mere realistisk tilgang til en lavere prissætning, udtaler partner Morten Nielsen fra Nordicals Odense.

Bag opkøbet står et lokalt, privat ejendomsselskab, som overtager boligudlejningsejendommen fra et andet lokalt, privat ejendomsselskab.

Køber ønsker at videreudvikle ejendommen og udnytte dens store potentiale. Både køber og sælger ønsker at være anonyme, ligesom prisen ikke oplyses. Handlen er ikke tinglyst. Til gengæld afslører tinglysningen, at ejendommen aktuelt er ejet af selskabet Jeka Stormarked Holding ved familien Vindeløv.