Chef for udlejning hos Nordicals København, Lisette Østergreen Nielsen (til venstre), og contract manager Lisette Østergreen Nielsen. Foto: PR.
Chef for udlejning hos Nordicals København, Lisette Østergreen Nielsen (til venstre), og contract manager Lisette Østergreen Nielsen. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Nordicals København indleder det nye år med en oprustning af erhvervsmæglerens udlejningsafdeling. Lisette Østergreen Nielsen ansættes som leasing manager og bliver dermed chef for erhvervsmæglerens udlejningsafdeling i hovedstaden.

Det skriver erhvervsmæglerenkæden i en pressemeddelelse.

– Jeg glæder mig til at videreudvikle Nordicals position på det københavnske erhvervsudlejningsmarked. Jeg har i efterhånden en god årrække beskæftiget mig med området, og glæder mig til at bringe mine erfaringer og det netværk, jeg har opbygget, i spil til fordel for vores kunder, udtaler Lisette Østergreen Nielsen.

Hun bringer mere end 10 års erfaring fra ejendomsbranchen og kommer fra en stilling som udlejningschef hos Deas. Før det var hun senior associate hos Cushman & Wakefield RED. Desuden også arbejdet hos flere danske ejendomsadvokater.

Den nyansatte udlejningschef får selskab af Ida Marie Pontoppidan, der de seneste år har været leasing manager assistent hos Deas og forinden var ansat hos Jeudan. Hun skal som contract manager hos Nordicals København understøtte Lisette Østergreen Nielsen og bidrage til at styrke Nordicals position på det københavnske udlejningsmarked, fremgår det af meddelelsen.

Nyansættelserne er en del af en oprustning i Nordicals København, der i løbet af første halvår 2024 kommer til at tælle flere nyansættelser.

– I 2024 skruer vi op for ambitionerne i København med det mål for øje at kunne yde en endnu stærkere rådgivning i et stadigt mere komplekst ejendomsmarked. Det indebærer blandt andet, at vi gearer op i vores udlejningsafdeling, hvor vi i Lisette og Ida Marie har fået et stærkt mix af erfaring og talent, fortæller Erik Andresen.