Norske Greater Copenhagen Residential (GCR) har købt en ejendom med 173 boliger på Amager. Visualisering: Holscher Nordberg.
Norske Greater Copenhagen Residential (GCR) har købt en ejendom med 173 boliger på Amager. Visualisering: Holscher Nordberg.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Greater Copenhagen Residential (GCR) har købt den nyopførte ejendom, Englandshaven, med 173 mikroboliger på den gamle BMW-grund på hjørnet af Englandsvej og Irlandsvej for et trecifret millionbeløb.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

De 173 boliger i Englandshaven er tiltænkt studerende og de såkaldte “young professionals”. Boligerne er på mellem 32 og 50 kvadratmeter og har eget køkken, bad og enten fransk altan eller almindelig altan. Nogle er i to plan og andre har hems og højt til loftet.

Derudover består bygningen af fællesareal der inkluderer fælleskøkken, bibliotek, loungeområde, fitnessfaciliteter og en isoleret gårdhave.

De norske investorer blev rådgivet af Thylander.

– Vi er glade for at arbejde sammen med GCR i gennemførelsen af denne transaktion, som vil tilføje en ejendom af høj kvalitet til deres portefølje i et gunstigt markedsmiljø for transaktioner af kvalitetsejendomme. Vores samarbejde med GCR er et eksempel på vores evne til i fællesskab at udvikle investeringsprojekter og materialisere dem gennem off-market-transaktioner igennem hele investeringsprocessen, udtaler Carl-Johan Collet, partner i Thylander.

GCR et norsk joint venture mellem Lille Oslo Eiendom og Strand Havfiske.

Også Accura Advokatpartnerselskab, PwC og Emcon har bistået parterne i transaktionen.