NRE Denmark bygger i totalentreprise en ny Aldi i Silkeborg med Ejendomsselskabet NH1 Silkeborg som bygherre. Foto: PR.
NRE Denmark bygger i totalentreprise en ny Aldi i Silkeborg med Ejendomsselskabet NH1 Silkeborg som bygherre. Foto: PR.

Med ejendomsselskabet NH1 Silkeborg som bygherre skal NRE Denmark i totalentreprise stå for byggeriet af en ny Aldi i Silkeborg.

Den nye Aldi vil blive cirka 1.200 kvadratmeter stor, og efter planen etableres der 85 parkeringspladser i tilknytning til den nye dagligvarebutik, fremgår det af en pressemeddelelse fra NRE Group.

“Butikken kommer til at leve op til butikskædens nye og moderne koncept med brede gange, lyse rum og bake-off afdeling til tilberedning af brød og kage”, lyder det i meddelelsen.

– Vi glæder os til at tilføje en forretning yderligere til de i forvejen gode indkøbsmuligheder for beboerne i området. Aldi er en stærk spiller indenfor discount på det danske dagligvaremarked. Med valget af NRE som vores totalentreprenør ser vi nu frem til at gå i gang med byggeriet af den nye butik, udtaler Morten Georgi, Ejendomsselskabet NH1 Silkeborg.

Den nye Aldi kommer til at ligge ellem Dagrofa Foodservice og Netto.

– Vi er stolte over, at endnu en privat bygherre viser os den tillid at vælge NRE som sparringspartner og totalentreprenør på deres byggeri. Det er en naturlig fortsættelse for NRE, at vi endnu en gang skal bygge for Aldi, siger Jonas Anders Olesen, der er salgs- og udviklingsdirektør hos NRE Denmark.

Butiksbyggeriet er en udvidelse af den knap 8.000 kvadratmeter store grund mellem Øster Bordingvej og Nordre Højmarksvej. Lokalt kendt som den gamle gartnergård.

Grunden er beliggende i et etableret butiksområde med dagligvarebutikker som Dagrofa Foodservice, Netto og SuperBrugsen. Lokalplanen muliggør yderligere udvikling og byggeri på grunden.

Ejendomsselskabet NH1 Silkeborg er ejet 100 procent af Peter Brandt Andersen.